2015, een bewogen jaar voor Summit Travel!

Nog een paar uur en dan sluiten we 2015 af. Bij Summit Travel kunnen we zonder meer terug kijken op een enerverend jaar. We hebben dan ook een mooie top 10 van Summit highlights op een rijtje gezet. Ongeacht de volgorde, wij zijn trots op 2015 en dat delen we maar al te graag.

 1. Samenwerking met Hajo de wintersportweerman

Halverwege dit jaar is Summit Travel in zee gegaan met wintersportweerman Hajo. Naast zijn meteorologische kunde verzorgt deze wintersportgoeroe ook de promotie voor menig skigebied. Dit alles heeft ons geen windeieren gelegd met onder meer accurate weersvoorspellingen, meer nieuws voor onze nieuwsbrieven en een uitbreiding van het assortiment.

 1. Summit goes mobile!

Dit jaar was het zo ver. Summit Travel is nu ook toegankelijk vanaf de mobiele telefoon. En hoe! Of je nu een reis wilt boeken  of een blogartikel wilt lezen, het kan vanaf je telefoon.  In dit digitale tijdperk wellicht niet extreem revolutionair, maar voor ons een grote en belangrijke stap.

 1. Summit Travel kent nog steeds een groeispurt

Ook dit jaar kan er geproost worden op het feit dat we weer een stuk zijn gegroeid. Wel 20% en daar zijn wij natuurlijk apetrots op.

 1. Wederom succes op Italiaanse bodem

Het was dit jaar alweer de 3e keer Dutchweekend Italia en ook dit jaar was er sprake van een geweldig wintersportweekend met Hollandse feestjes in Sauze d’Oulx.

feestje Panoramaalm

 1. Vuurdoop Dutchweekend Saalbach zeer succesvol

Niet alleen Italië kleurde dit jaar oranje, ook in het Oostenrijkse Saalbach was het Hollands feest. De eerste Dutchweekend Saalbach verliep meer dan succesvol en we kijken dan ook zeer veel uit naar versie twee in maart 2016.

 1. Met zusterlabel Alpenreizen nu ook ’s zomers genieten in de Alpen

Wanneer je niet zo van sneeuw houdt of juist het hele jaar door gek bent op de Alpen dan kun je sinds dit jaar terecht bij het zusterlabel van Summit Travel: AlpenReizen.nl. Een grote variëteit aan zomerreizen naar de Alpen waarbij vooral de “beleving” in de schijnwerpers staat. Wat denk je bijvoorbeeld van hydrospeed (en) in Slovenië?

 1. Summit Deluxe; luxepaartje binnen ons assortiment.

Sinds dit jaar kent Summit Travel een selectie van de mooiste 5-sterren hotels in de Alpen. Wintersport met een gouden randje noemen we het ook wel. Ons nieuwe label Summit Deluxe is dit jaar live gegaan en zo omarmden wij ook de ‘luxe kant’ van het wintersporten.

 1. Summit als ‘bedrijfsuitjesspecialist’

Onze focus op maatwerk en service levert ons in toenemende mate grote groepen wintersporters op die er lekker met het werk op uit gaan. Door bedrijven te ontzorgen van al het regelwerk hebben wij ook dit jaar onze positie op het gebied van bedrijfsuitjes versterkt. Een welverdiende pluim dus voor de dames van de Summit groepsafdeling, die ongeacht de groepsgrootte altijd alles tot in de puntjes weten te regelen.

 1. Hartverwarmend: onze werklust en inzet worden zeer gewaardeerd.

Op Trustpilot scoorde wij dit jaar een 9.2 op basis van klanttevredenheid en dit leverde ons een gouden plak op. Om uit 30 reisorganisaties verkozen te worden als beste is iets waar wij als team heel trots op zijn. Het is leuk om te zien dat anno bijna 2016 service en maatwerk nog steeds erg gewaardeerd worden.

groepsfoto breakout

Het Summit team weer op vrije voeten na de Escape Room

 1. Als team sta je sterk

Net als ieder jaar gaat 2015 de boeken in als een echte teamprestatie. Met z’n allen hebben we er keihard aan gewerkt om het iedereen naar wens te maken. Daarnaast hebben we onderling uiteraard weer aan teambuilding gedaan. Met z’n allen naar Dutchweekend Saalbach, de Escape Room, borrelen, ik noem zo maar even wat. Dit jaar ook enkele mutaties: zo namen we afscheid van Fauve en Sandra en verwelkomden we Anne en Mariëlle.

Een veelbewogen jaar dus, maar wel één waar we als team met een zeer goed gevoel op kunnen terugblikken. Op naar 2016, een jaar van nog veel meer succes en gezelligheid!

Namens het Summit team,

Een prettige jaarwisseling en een voorspoedig 2016

 

 

 

Eén reactie op “2015, een bewogen jaar voor Summit Travel!”

 1. Monique Heeringa schreef:

  ik zou graag iets meer weten over Summit Deluxe Kerst of Oud en Nieuw 2016.
  hartelijke groet en vooral zo doorgaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *