4 uitgelichte accommodaties direct aan de piste in 4 verschillende landen

In onze vorige blog heb je kunnen lezen wat ski-in, ski-out precies wil zeggen. Wil je daarom nu ook ontzettend graag in een ski-in, ski-out accommodatie verblijven? Dat kan! In ons aanbod hebben we meer dan 250 accommodaties direct aan de piste. We bieden accommodaties direct aan de piste aan in Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Zwitserland. In deze blog hebben we in elk land een accommodatie direct aan de piste voor je geselecteerd.

Résidence Les Valmonts de Val Cenis – Val Cenis – Frankrijk

Résidence Les Valmonts de Val Cenis is een gunstig gelegen complex ten opzichte van de piste, skilift én het centrum van Val Cenis Lanslebourg. Deze Franse ski-in, ski-out résidence ligt op slechts 50 meter van de skilift en circa 300 meter van het centrum. Na een dag op de piste neem je een ontspannen duik in het verwarmd binnenzwembad. Kom daarnaast tot rust in de lounge met open haard of ga biljarten. Daarnaast is er een wellness met sauna en hammam aanwezig. Verblijf hier op basis van logies, waarbij het mogelijk is om gebruik te maken van de broodjesservice.

Résidence Les Valmonts de Val Cenis
Résidence Les Valmonts de Val Cenis

Hotel Carlo Magno Spa Resort – Madonna Di Campiglio – Italië

Hotel Carlo Magno Spa Resort is een gezinsvriendelijk 4-sterrenhotel in het Italiaanse skidorp Madonna Di Campiglio. Dit hotel ligt direct aan de piste. Het centrum van Madonna Di Campiglio ligt op 2 kilometer afstand, maar de skibus stopt voor de deur. In dit hotel is er aan de kinderen gedacht, je vindt hier een speelkamer, kinderzwembad en mini-club. Daarnaast beschikt het hotel over een wellness gedeelte met sauna, hammam, zwembad en fitness. Verblijf hier op basis van halfpension.

Hotel Carlo Magno Spa Resort
Hotel Carlo Magno Spa Resort

Alpine Resort Schwebebahn – Zell am See – Oostenrijk

Alpine Resort Schwebebahn is een luxe 4-sterrenhotel met wellness en après-skibar in het Oostenrijkse skidorp Zell am See. Voordeel is dat je met de auto tot aan het hotel kunt rijden, maar dus ook gelijk de piste op kunt. Vanuit het hotel ski je zo naar de skiliften die je naar de top van de Schmittenhöhe brengen. Geniet op het zonneterras met ligstoelen van de zon onder het genot van een lekker drankje. Kom daarnaast helemaal tot rust in de wellness. In Alpine Resort Schwebebahn verblijf je op basis van halfpension. Wist je dat je vanaf winter 2019-2020 de Ski Alpin card ontvangt bij je verblijf? Hiermee heb je toegang tot maar liefst 408 kilometer aan pistes.

Alpine Resort Schwebebahn
Alpine Resort Schwebebahn

Chalet Sur Piste – Les Collons – Zwitserland

Chalet Sur Piste is een erg fijn ski-in/ski-out chalet en ligt direct aan een rode piste. Met deze piste kom je uit bij de skilift van Les Masses. Het centrum van Les Collons vind je op ongeveer 1,5 kilometer afstand en hier geniet je in het centrum van verschillende barretjes, restaurants en winkels. Chalet Sur Piste is geschikt voor 10 personen en bestaat uit 3 verdiepingen. Verblijf jij de komende winter op basis van logies in dit comfortabele chalet in Zwitserland?

Chalet Sur Piste
Chalet Sur Piste

Een andere accommodatie direct aan de piste?

Is één van deze 4 accommodaties niet jouw ideale accommodatie direct aan de piste om te verblijven? Geen zorgen, we hebben nog veel meer accommodaties direct aan de piste in ons aanbod! Bekijk op onze website alvast de mogelijkheden. Wil je hulp bij jouw zoektocht? Stuur dan een mailtje naar info@summittravel.nl of bel naar 010 279 96 32.