De voordelen van een verblijf in een catered chalet!

Op wintersportvakantie met een groep is hartstikke gezellig. Ga je bijvoorbeeld met de hele familie of met vrienden op skivakantie deze winter? Een chalet is dan een ideale accommodatie. In een eerdere blog schreven we al over de 5 voordelen van een chalet voor je wintersport. Wist je dat je ook nog verschillende vormen van verzorging hebt bij een chalet? Zo kun je in een chalet verblijven op basis van logies, maar er zijn ook catered chalets. We vertellen je graag meer over de catered chalets in deze blog!

Wat is een catered chalet?

Een catered chalet, of chalet met catering, is een chalet dat van alle gemakken is voorzien. Ontzorgen staat er in een catered chalet centraal. Je geniet met je groep van alle rust en ruimte van een vrijstaande woning en de luxe van een hotel. De chaletstaf zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten. Zij verzorgen in de ochtend het ontbijtbuffet, een cake of snack in de middag na het skiën én in de avond een heerlijk 3-gangenmenu.

Inclusief maaltijden

Een groot voordeel van een chalet met catering is dat de maaltijden zitten inbegrepen. Zo kom je niet voor allerlei extra kosten te staan tijdens je wintersportvakantie. De prijs waarvoor je boekt is dus de prijs inclusief de maaltijden. Een extra voordeel bij verschillende chalets (bijvoorbeeld bij Chalet Dengg) ook de drankjes (wijn, bier, fris, sapjes, koffie en thee) zijn inbegrepen bij het verblijf. Bij andere chalets is het mogelijk om een drankarrangement af te nemen. Na een dag op de piste hoef je je geen zorgen te maken om je kookbeurt, want dit wordt allemaal geregeld! Zo kun jij helemaal tot rust komen, bijvoorbeeld in de sauna, terwijl de chaletstaf voor de rest zorgt.

Chalet Dengg in Gerlos

Chalet Dengg in Gerlos

Gezellige woonkamer

Na een dag op de piste is de keuze aan jou. Trek je je even terug op je kamer om te ontspannen of zoek je de gezelligheid toch weer op? De chalets beschikken over een ruime woonkamer waar je kunt napraten over de dag. Ook kun je hier onder het genot van een drankje alvast plannen maken voor de volgende dag. Welk deel van het skigebied gaan jullie morgen ontdekken?

Keuze uit verschillende soorten chalets met catering

Daarnaast heb je keuze uit verschillende soorten chalets met catering. Summit Travel biedt zowel comfortabele als luxe chalets met catering aan. Verblijf bijvoorbeeld in het luxe, prachtige Chalet Ariane in Tignes of het comfortabele Chalet Kitzbüheler Horn in Kirchberg.

Chalet Ariane in Tignes

Chalet Ariane in Tignes

Verblijf jij de komende winter in een catered chalet?

Bekijk op onze website alvast de mogelijkheden voor een chalet met catering deze winter. Mocht je nog vragen hebben staan onze reisadviseurs voor je klaar! Zij helpen je graag verder, ook als jouw ideale accommodatie er nog niet direct bij zit. Stuur een mail naar info@summittravel.nl of bel naar 010 279 96 32 om contact op te nemen met onze reisadviseurs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *