Boek je vakantie voor wintersportseizoen 2021-2022!

Kaprun

Kun je ook niet wachten tot je weer op de latten staat? Wat een jaar en wat hadden we het graag anders gezien… Er komen betere tijden aan, dus hoog tijd om je bezig te houden met wintersportseizoen 2021-2022! En hoe doe je dat beter dan alvast te kijken naar ons nieuwe aanbod… Veel wintersporters beginnen al in een rap tempo te boeken, want er is toch niets beter dan nu al uitkijken naar je volgende wintersportvakantie? Laat de voorpret maar beginnen!

Wintersportseizoen 2021-2022

Je boekt bij ons nu al veel verschillende accommodaties! Het aanbod blijft dagelijks toenemen en met ons uitgebreide assortiment vind jij de perfecte accommodatie voor jouw ultieme wintersport. Verschillende accommodaties boek je nu met interessante vroegboekkortingen! Iedereen is er onwijs aan toe en daarom leggen veel mensen nu al hun perfecte accommodatie vast, je wilt natuurlijk niet misgrijpen. En of je nu met een gezelschap van twee of twintig bent, wij regelen jouw wintersport. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder, want je vindt hieronder een paar pareltjes van accommodaties die je nu al kunt boeken voor wintersportseizoen 2021-2022:

Op wintersport in Oostenrijk

Oostenrijk is een van de populairste wintersportlanden in Europa. In ieder wintersportdorp in Oostenrijk proef je de typische, gezellige Oostenrijkse sfeer. Bijvoorbeeld in Kaprun, een sneeuwzeker wintersportdorp met veel knusse skihutjes en restaurantjes. Door de hoge ligging van het skigebied kun je er zelfs tot diep in het najaar skiën! In Kaprun vind je het 3-sterren pension Alpenrose met een geweldige ligging in het centrum van het dorp en maar 300 meter van de piste en de lift. Elke ochtend wordt er een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd in de authentieke ontbijtruimte. Als kers op de taart kun je na het skiën heerlijk ontspannen in de sauna, infraroodcabine en het stoombad. Je boekt nu al vanaf €357 p.p. inclusief ontbijt en skipas! Onze klanten zijn net zo enthousiast als wij en beoordelen Pension Alpenrose met een 10!

Pension Alpenrose - wintersportseizoen 2021-2022
Pension Alpenrose in Kaprun

Aan de rand van de Kitzbüheler Alpen vind je het dorp Niederau met haar idyllische berglandschap en sfeervolle ambiance. Ook hier vind je die typische Oostenrijkse gezelligheid terug. Het dorp is dan ook een hele goede keuze voor een leuke familievakantie! In het sfeervolle 4-sterren Hotel Sonnschein beleef je zo’n geweldige familiewintersport. Het hotel heeft een rustige, maar centrale ligging. Je boekt nu al vanaf €382 p.p. op basis van halfpension en inclusief skipas!

Op wintersport in Frankrijk

Franse skigebieden staan bekend om de grootschaligheid en de brede pistes. Zoals bijvoorbeeld het skigebied van Alpe d’Huez. Met maar liefst 250 kilometer aan gevarieerde pistes kan ieder type skiër zich hier uitleven. In dit skigebied heb je verschillende dorpen inclusief het moderne wintersportdorp Oz-en-Oisans. Het dorp heeft een mix van klassiek en modern met appartementen en chalets die veelal zijn aangekleed met hout. Een fantastische bestemming wanneer je zoekt naar ongerepte natuur en onbeperkt skiplezier! Zo is Chalet des Neiges een van de sfeervolle accommodaties op een fijne ski-in-ski-out locatie. Deze Savoyaardse 4-sterren appartementen zijn geschikt voor 2 tot 14 personen. Je boekt nu met vroegboekkorting tot wel €117! Ideaal voor een wintersport met de gehele familie of vriendengroep!

Chalet des Neiges
Chalet des Neiges in Oz-en-Oisans

Les Trois Vallées is een ander voorbeeld van een grootschalig gebied met brede pistes. Het bekendste dorp in dit gebied is Val Thorens. Dit is het hoogstgelegen skidorp van Europa en één van de populairste bestemmingen in Frankrijk. Door de hoge ligging is het dorp erg sneeuwzeker! De 5-sterren Résidence Koh-I Nor is een echt pareltje uit ons assortiment. De Résidence ligt direct aan de piste in Val Thorens. De elegante appartementen zijn geschikt voor 2-8 personen en hebben een heerlijke wellness. Er zit wel een prijskaartje aan, maar daar krijg je ook echte luxe voor terug. Onze klanten beoordeelden deze accommodatie met een dikke 8,4. Je boekt de appartementen nu met tot wel €260 korting! Je kunt zelfs halfpension bijboeken, ideaal voor een onbezorgde wintersport 2021-2022!

Op wintersport in Italië

In Italië vind je prachtige skigebieden en geniet je van de typische Italiaanse cultuur met heerlijk eten, vriendelijke mensen en veel gezelligheid! Zoals bijvoorbeeld in Sauze d’Oulx, het gezelligste dorp van het skigebied Via Lattea. Hier geniet je van de typische Italiaanse smalle straatjes en vele restaurants na een dag op de latten. In het dorp vind je catered Chalet la Petitta met een ideale ligging op 150 meter van de piste. Het bijzondere restaurant ‘’the Cave’’ zorgt met de bogenstructuur voor een authentieke sfeer en feestelijke avonden met elkaar. Met een capaciteit tot maximaal 26 personen is het ideaal voor een groepsvakantie! Het chalet is nu al te boeken vanaf €447 p.p. inclusief catering en skipas!

Het langgerekte Italiaanse skidorp Passo Tonale is met haar mix van oude en nieuwe accommodaties een zeer geschikte bestemming voor een wintersportvakantie! Zo vind je er het 3-sterrenhotel Orchidea met een goede ligging op 400 meter afstand van de skilift en pistes en 100 meter afstand van het centrum. Het hotel heeft alle benodigde faciliteiten zoals een heerlijk wellness centrum met whirlpool, Finse sauna, een tropical shower, Turks stoombad en een ontspanningsruimte. Je boekt nu al vanaf €281 p.p. op basis van halfpension en inclusief skipas!

Hotel Orchidea - wintersportseizoen 2021-2022
Hotel Orchidea in Passo Tonale

Op wintersport in Zwitserland

Zwitserland staat bekend om de diverse Alpenpracht met zowel kleine knusse skigebieden als mega skigebieden. Hier kom je tot rust en geniet je van een onvergetelijk uitzicht op de bergen! Bijvoorbeeld in Hasliberg, een rustige wintersportbestemming met prachtige wandelpaden om heerlijk tot rust te komen. Het 3-sterren hotel Das hotel Panorama is een echte ski-in, ski-out accommodatie in Hasliberg met een prachtig, panoramisch uitzicht over de bergen! Voor ontspanning kun je hier ook terecht in de sauna of relaxruimte. Je boekt nu al vanaf €416 p.p. op basis van halfpension en inclusief skipas! 

In Zwitserland vind je Saas-Fee, ook wel de “Parel van de Alpen” genoemd. Dit is een uniek en prachtig sneeuwzeker gebied omringd door maar liefst 13 bergtoppen! Dit dorp heeft vermaak in alle vormen en maten, van vele restaurants tot zelfs ’s werelds grootste ijsgrot! Ook in het gezellige Swiss Family hotel Alphubel nabij het centrum van Saas-Fee is er genoeg te beleven. Het hotel is een geweldige accommodatie voor kinderen met zijn leuke speelkamers en kinderanimatie. Je boekt nu al vanaf €499 p.p. op basis van halfpension en inclusief skipas!

Swiss Falily Hotel Alphubel - wintersportseizoen 2021-2022
Swiss Family hotel Alphubel in Saas-Fee

Je boekt je vakantie voor wintersportseizoen 2021-2022 ook gewoon met onze corona cashback garantie. Staat jouw perfecte accommodatie voor wintersportseizoen 2021-2022 er niet tussen, of zijn er nog geen prijzen? Neem dan gerust contact op met een van onze reisadviseurs! Wij helpen je graag met je zoektocht!