3 zeer luxe accommodaties met een zwembad én sauna

Wil je na een dag op de piste heerlijk ontspannen in een zwembad én sauna bij het hotel? En, houd je er daarnaast ook van als alles tot in de puntjes voor je is verzorgd? Dan is deze blog speciaal voor jou geschreven! In deze blog hebben we 3 zeer luxe accommodaties met zwembad én sauna voor je geselecteerd. Verblijf jij de komende winter in één van deze zeer luxe accommodaties?!

1. Alpinresort Sport & Spa in Saalbach

Midden in het centrum van Saalbach ligt deze zeer luxe accommodatie. Het 4-sterrenhotel Alpinresort Sport & Spa is van alle gemakken voorzien. Ontdek de uitgebreide wellness en kom helemaal tot rust. Er is een binnenzwembad, buitenzwembad, Finse sauna, biosauna, infraroodsauna, textielsauna, stoombad, kruidenstoombad, verschillende rustruimtes, whirlpool en fitnessruimte. Daarnaast kun je tegen betaling genieten van massages en beautybehandelingen. Je verblijft in Alpinresort Sport & Spa op basis van de all-inclusive formule. Laat je verwennen! Je boekt je kamer in dit mooie hotel nu al vanaf € 537,- per persoon inclusief skipas en all-inclusive. 

Alpinresort Sport & Spa in Saalbach
Alpinresort Sport & Spa in Saalbach

2. Elisabeth Hotel in Mayrhofen

Het zeer luxe Elisabeth Hotel heeft een zwembad én sauna en ligt aan de rand van het centrum van Mayrhofen. Elisabeth Hotel is een adults only hotel, wat betekent dat iedereen hier minimaal 16 jaar oud is. Na een dag op de piste kun je bijkomen in de uitgebreide wellness van ongeveer 1400 m2. Geniet van verschillende stoombaden en sauna’s. Ook heb je hier een infraroodcabine, rustruimte, fitnessruimte en een binnenzwembad met jacuzzi. Tegen betaling kun je gebruik maken van het solarium en beautycentrum. Je verblijft hier op basis van halfpension met een welkomstdrankje, uitgebreid ontbijtbuffet, een snack in de namiddag en een heerlijk 5-gangendiner met keuze. Je boekt je kamer in dit prachtige hotel vanaf € 487,- per persoon inclusief skipas en op basis van halfpension. 

Hotel Elisabeth Mayrhofen
Binnenzwembad Elisabeth Hotel

3. Hotel Corona Dolomites in Andalo

Met name dit hotel in Andalo heeft vanwege zijn naam, geheel onterecht, flink te lijden onder de huidige pandemie… Maar goed, we gaan ten slotte ook weer gewoon Corona biertjes drinken en kunnen dus ook gewoon weer in een prachtig hotel met een ongelukkige naam verblijven. 😉  

Het elegante 4-sterren (superior) Hotel Corona Dolomites is echt een top hotel met moderne en zeer luxe voorzieningen in het populaire Dolomiti Superski! Dagelijks is er een kinderclub (Italiaans/Engels) voor kinderen van 3 tot 12 jaar oud en op aanvraag kun je een oppas bijboeken. Hierdoor heb je de vrijheid om ultiem van je vakantie te genieten. Het hotel beschikt over voldoende faciliteiten. Om te ontspannen is er een wellnessruimte met ontspanningsruimte en solarium, binnen- en verwarmd buitenzwembad met panoramisch uitzicht, stoombad, twee sauna’s en een fitnessruimte. In de ochtend geniet je van een lekker ontbijtbuffet, in de namiddag staat er een versnapering klaar en in de avond geniet je van een saladebuffet en 4-gangendiner met keuze. Je boekt je verblijf in Hotel Corona Dolomites vanaf € 394,- per persoon inclusief skipas en op basis van halfpension. 

Hotel Corona Dolomites in Andalo
Panoramisch uitzicht vanuit het zwembad van Hotel Corona Dolomites

Zeer luxe accommodaties met een zwembad én sauna

Bekijk hier alle zeer luxe accommodaties met een zwembad én sauna. Ben je op zoek naar andere faciliteiten? Pas dan de filter aan naar de luxe faciliteiten die je zoekt. Heeft de accommodatie die jij zoekt nog geen prijzen, of staat hij er niet tussen? Neem dan contact met ons op, onze reisadviseurs helpen je graag verder! Mail naar info@summittravel.nl of bel 010 279 96 32.