Waar moet je aan denken als je met een grote groep boekt?

Wanneer je zelf aan de slag gaat met het organiseren van een wintersportvakantie met een grote groep, bijvoorbeeld de hele familie, kan het lastig zijn om een accommodatie te vinden die aan al jullie eisen voldoet. Voor de kinderen wil je graag skilessen en voor de ouders moet er voldoende uitdaging op de piste zijn. Daarnaast willen jullie misschien juist een rustige bestemming of een skidorp met een hoop gezelligheid na het skiën. Waar moet je aan denken als je met een grote groep boekt?

Begin op tijd met de zoektocht

Onlangs publiceerden wij al een blog over het boeken van een wintersportvakantie met een grote groep: ‘Waarom nu al je wintersportvakantie boeken met een grote groep?’. Het is aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van de ultieme wintersport met een grote groep. Met een grote groep ben je bijvoorbeeld minder flexibel. Ga je met de hele familie op vakantie? Dan zit je vaak ook nog eens vast aan de drukkere periodes, zoals de kerstvakantie of de voorjaarsvakantie. De accommodaties liggen dan niet meer voor het oprapen!

Met jong en oud op de piste

Met jong en oud op de piste

Zorg ervoor dat jullie de wensen in beeld hebben

Een grote groep zorgt voor veel verschillende meningen en inzichten. Daarom is het handig om vooraf de wensen van iedereen globaal in beeld te krijgen. Willen jullie bijvoorbeeld naar een familievriendelijk gebied of een bestemming met veel verschillende après-skigelegenheden. Of zijn er veel beginnende skiërs die mee gaan op wintersport? Dan is het natuurlijk belangrijk dat je naar een skigebied gaat waar de pistes voor iedereen toegankelijk zijn. Vergeet ook zeker niet de periode waarin jullie kunnen gaan. Willen jullie op een specifieke datum vertrekken of is deze datum flexibel? En… willen jullie graag met z’n allen in een chalet verblijven of juist allemaal aparte kamers in een hotel? Er zijn zoveel mogelijkheden voor de wintersport. Hoe ga jij eigenlijk naar de sneeuw? Rijden jullie zelf met auto’s of stap je met z’n allen in het vliegtuig?

Vraag Summit Travel

Er zijn een hoop vragen die beantwoord moeten worden, klop met jouw wensen en/of vragen aan bij Summit Travel! Wij helpen je graag verder met het vinden van jouw onvergetelijke wintersportvakantie. Laat ons weten wat de wensen van de groep zijn en wij gaan voor je op zoek. Wie weet zijn er nog wel meer mogelijkheden dan je denkt!

Genieten op de piste

Genieten op de piste

Wij regelen het voor je!

Wij regelen jouw wintersportvakantie! Maak je niet druk om de wintersportvakantie, maar leg je vragen en wensen gerust bij ons neer. Van accommodatie tot vervoer en skihuur, wij regelen het voor je! Onze reisadviseurs staan klaar om jou te helpen bij de zoektocht. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier alvast al onze accommodaties. Ook kun je alvast contact met ons opnemen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *