Categorie: Bedrijven op de lange latten

Mini skivakantie met bedrijf? 10 redenen!

Op wintersport met je hele bedrijf, afdeling of vestiging? Daar kunnen we kort over zijn: een leuker bedrijfsuitje bestaat niet! Echt niet. Heb je argumenten nodig om je baas over te halen om dit jaar op wintersport te gaan? Lees hier de tien belangrijkste redenen!

Lees meer

Ongelimiteerd wintersportplezier met collega’s

Niet langer op de bierfiets door de stad, maar een overheerlijke Schnaps proeverij in de plaatselijke après-skibar. Niet meer paintballen in het bos, maar rodelen in de schemering van de maan. Dat kan op minivakantie naar de sneeuw! Al jarenlang organiseert Summit Travel succesvolle bedrijfsuitjes naar de sneeuw. En de meeste zijn letterlijk en figuurlijk één groot feest.

Lees meer

Collegialiteit in het chalet tijdens wintersport?

En dan heeft een van je collega’s het lumineuze idee: “Laten we met zijn allen op wintersport gaan! Gezellig met zijn allen in een chalet, om de beurt koken, knallen in de après-ski en op de pistes. Ik ga het nu voorstellen bij iedereen!”  Op wintersport met je collega’s. Het moment om elkaar beter te leren kennen of komen de irritaties om de hoek kijken? Het team van Summit Travel gaat…

Lees meer

Boer & Croon geniet in Italië van sneeuw en Dutchweek

Young Executives van het Amsterdamse managementbureau Boer & Croon organiseren tal van uitjes. Meestal in eigen land maar skiën in de Alpen mag niet ontbreken. Een betaalbaar pakket moest het worden en Italië was een wens. Summit Travel kreeg de opdracht en koppelde het programma aan het jaarlijkse Dutchweek Italia in Sauze d’Oulx. Vette party dus, weinig slapen en lekkere muziek. Er kwam ook een eigen meezinger après-ski hit: “YEgermeister”.  

Lees meer

Stoer doen op de piste tijdens de lunch

De twintig medewerkers van Joost-IT zitten normaal gesproken achter hun beeldschermen en doen daar hun best voor het beste resultaat. Tijdens de lunch gaat heus niemand stoer lopen doen om indruk te maken op de rest. Hoe anders is dat in de sneeuw. Dat bleek wel tijdens het bedrijfsuitje in april met zeven heren (waaronder één beginner) en twee dames (beide beginners). Wintersport maakt oerkrachten los in de mens!

Lees meer