Mini skivakantie met bedrijf? 10 redenen!

Op wintersport met je hele bedrijf, afdeling of vestiging? Daar kunnen we kort over zijn: een leuker bedrijfsuitje bestaat niet! Echt niet. Heb je argumenten nodig om je baas over te halen om dit jaar op wintersport te... lees verder  »

Ongelimiteerd wintersportplezier met collega’s

Niet langer op de bierfiets door de stad, maar een overheerlijke Schnaps proeverij in de plaatselijke après-skibar. Niet meer paintballen in het bos, maar rodelen in de schemering van de maan. Dat kan op minivakantie naar de sneeuw!... lees verder  »

Collegialiteit in het chalet tijdens wintersport?

En dan heeft een van je collega’s het lumineuze idee: “Laten we met zijn allen op wintersport gaan! Gezellig met zijn allen in een chalet, om de beurt koken, knallen in de après-ski en op de pistes. Ik ga... lees verder  »

Boer & Croon geniet in Italië van sneeuw en Dutchweek

Young Executives van het Amsterdamse managementbureau Boer & Croon organiseren tal van uitjes. Meestal in eigen land maar skiën in de Alpen mag niet ontbreken. Een betaalbaar pakket moest het worden en Italië was een wens. Summit Travel... lees verder  »

Stoer doen op de piste tijdens de lunch

De twintig medewerkers van Joost-IT zitten normaal gesproken achter hun beeldschermen en doen daar hun best voor het beste resultaat. Tijdens de lunch gaat heus niemand stoer lopen doen om indruk te maken op de rest. Hoe anders... lees verder  »
bhabhi sex kambisexstories.net teenie with giant booty gets hammered. tigerrs extreme asian bdsm and needle tortured oriental slavesluts busty bondage.தமிழ் காம கதைகள் ashley adams worked hard for her money.