Met de bus naar de sneeuw: zorgeloos, comfortabel en voordelig

Nog 950 kilometer te gaan voordat je in Gerlos bent? Is de navigatie van slag? Je medereiziger zit al in dromenland, terwijl jij je concentreert op de weg en het overige verkeer. Was de bus nu niet handiger geweest? Languit in de stoel, lekker drankje erbij. De muziek gaat aan en we zingen hardop de après-ski hits mee! Ga je op mini ski? Ga ook dan met de bus naar de sneeuw, zodat je de volgende dag gelijk de piste op kunt!

De voordelen van met de bus naar de sneeuw reizen

Summit Travel heeft busreizen in het assortiment die je zonder verdere zorgen naar je bestemming brengen. Een lange, maar comfortabele tocht die jou voornamelijk door de nacht naar de sneeuw toe rijdt. Het grote voordeel is natuurlijk dat je zelf niet op de weg hoeft te letten en lekker een tukje kunt doen. Daarnaast heeft reizen met de bus natuurlijk nog meer voordelen.

Bijkomend voordeel is de terugreis: in de middag voordat jullie terug naar het vlakke land vertrekken, kun je nog helemaal los gaan tijdens de après-ski! Want wie is de BOB? De buschauffeur! De après-ski sluit je in stijl af in de bus en daarna kun je heerlijk dromen van alle mooie momenten tijdens je wintersportvakantie. Voor je het weet open je je ogen weer en ben je terug in Nederland!

Pendeldiensten

Reis je met een grote groep? Of met z’n tweeën? Een busreis bijboeken is altijd een goed idee! Je hebt tijd over om dat feestje alvast op te starten en daarnaast houd je geld over. Busreizen zijn meestal veel voordeliger dan zelf rijden. Wij laten je reizen met gerenommeerde busmaatschappijen met Royal Class zitplaatsen. Zij bieden speciale pendeldiensten naar diverse wintersportbestemmingen in de Alpen.

De touringcars zijn van hoge kwaliteit, voldoen aan alle ANVR-classificaties en hebben het Keurmerk Busbedrijf. Zo kun je geheel zonder zorgen op vakantie. De prijs hangt af van de periode wanneer je op wintersport gaat en de bestemming waar je heen gaat. De pendelbusreizen boek je vanaf half december tot half maart en opstappen kan in bijna alle grote steden. Meer informatie over vertrekdatums en prijzen vind je op onze website.

Bestemmingen

De pendeldiensten brengen je naar diverse wintersportplaatsen waaronder dorpen zoals Kaprun, Kirchberg, Mayrhofen in Oostenrijk en Val Thorens en Tignes in Frankrijk. Veel van onze accommodaties kun je boeken in combinatie met een busreis. Het tabblad ‘extra opties’ bij de accommodatie geeft je meer informatie over de vervoer mogelijkheden.

Met de bus reis je vaak voordeliger en je hoeft slechts plaats te nemen en te wachten tot je arriveert in jouw wintersportdorp. Daarnaast kun je natuurlijk ook de eigen materialen meenemen en kom je uitgerust aan op je bestemming. De buschauffeur zorgt al voor de nodige gezelligheid met wat après-ski hits, een drankje en een film. Of neem dat boek mee dat je graag wilt lezen, een spelletje voor onderweg en een dekentje om ’s nachts lekker te slapen. Onderweg zijn een aantal (tank)stops, zodat je je benen ook even kunt strekken. De volgende dag rijd je al in de bergen, de laatste kilometers zijn aangebroken! Reis met de bus naar de sneeuw (en uiteraard ook weer naar huis), zodat je volle bak kunt genieten van je wintersportvakantie!