Catered Chalet: waarom deze winter wel!

Overnachten in een authentiek chalet tijdens een wintersportreis die tot in de puntjes verzorgd is? Zet na aankomst de spullen neer, ga direct de piste op en zie ’s avonds bij thuiskomst een heerlijke maaltijd bereid staan! Lijkt dit je wat? Overweeg dan een catered chalet!

Ervaar de luxe van een catered chalet

‘Ontzorgen’ staat centraal wanneer je ervoor kiest in een van onze catered chalets te verblijven. Je ervaart de rust en ruimte van een vrijstaande woning en de luxe van een hotel. Stel je voor:

  • In de ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet…
  • Cake of een snack in de middag na het skiën…
  • En in de avond een heerlijk 3-gangen diner…

Kortom, je hoeft je geen zorgen te maken over eten en drinken. Dit wordt allemaal voor je geregeld door de chaletstaf. Heb je een dieet of allergie? Ook daar kunnen zij rekening mee houden. Geen gedoe meer met blikken soep opwarmen op een klein elektrisch fornuisje. Of dagen macaroni eten. De chaletstaf zorgt voor een gevarieerd diner tijdens je verblijf. En goed eten geeft weer energie om de volgende dag te genieten op de piste!

Gezelligheid met zijn allen

Je hoeft niet na te denken over de kooktaken en de schoonmaak van het chalet. Weet je nog de dagen dat je eerder van de piste af moest omdat je voor jouw groep moest koken? Dat is verleden tijd met een catered chalet. Je komt in de namiddag terug voor een snack en een drankje. Daarna heb je alle tijd om te relaxen en bij te kletsen. Alle tijd voor elkaar, bijvoorbeeld tijdens de kerstperiode. Geen stress met kerstdiners, maar tot rust komen en genieten!

Sauze D'Oulx - Chalet la Petita - Eetkamer

De chalets hebben allemaal hun eigen unieke elementen, zo is het chalet in Sauze d’Oulx voorzien van een unieke boogkelder.

flachau - chalet auhof - zonneterras 1

Het catered chalet in Flachau heeft een prachtige sauna en zonneterras.

Catered chalet: ideaal voor groepen

Met een grote groep op vakantie? Dan biedt een catered chalet natuurlijk uitkomst. Het is natuurlijk vooral reuzegezellig om met vrienden of familie te verblijven in een knus chalet gelegen in een prachtig winterlandschap. De chalets hebben allemaal meerdere kamers met meestal een eigen badkamer. De woonkamer is groot genoeg om met zijn allen te vertoeven. Kom maar op met die spelletjes!

Laat je ontzorgen en geniet optimaal van je wintersportvakantie. Bekijk nu de catered chalets van Summit Travel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *