Chalet Le Husky: verblijf met vrienden of familie in het prachtige Les Trois Vallées

Met een grote groep vrienden of familie wintersport vieren in de Franse Alpen? Summit Travel helpt je graag bij de zoektocht naar een geschikte accommodatie in een mooi skigebied.  Wat te denken van Chalet Le Husky, een prachtige 16-persoonschalet  in het Franse Les Trois Vallées?

Chalet Le Husky

Chalet Le Husky is nieuw in het aanbod van catered chalets die wij aanbieden. Het chalet is in 2007 gebouwd in Savoyaardse stijl en zeer ruim opgezet. Het is gelegen op slechts 150 meter van de skilift die je binnen 5 minuten naar Les Menuires brengt.

Chalet Le Husky Chalet Le Husky Chalet Le Husky Chalet Le Husky Chalet Le Husky

Het chalet is geschikt voor groepen tot maximaal 16 personen. De grote sfeervolle woonkamer heeft een zithoek rond de open haard, eettafels, een groot balkon en een open keuken. Vanuit de open keuken verzorgt de chalet staf voor ontbijt, een afternoon snack na het skiën en een vers bereid drie-gangen diner.

Het authentieke Le Bettaix

Chalet Le Husky ligt in het dorpje Le Bettaix. Dit authentieke dorpje ligt op een hoogte van ca. 1550 meter, vlak onder de bekende wintersportplaats Les Menuires. Door middel van de skilift Le Bettex (2016) is het dorpje aangesloten op het hoger gelegen Les Menuires. Vanuit hier heb je toegang tot het immense Les Trois Vallées skigebied.

Chalet Le Husky

Skigebied Les Trois Vallées

Les Trois Vallées skigebied heeft eigenlijk geen uitleg meer nodig; het is het grootste en één van de meest moderne gebieden van de Alpen. Eindeloze pistes door afwisselende landschappen maken dit gebied elke dag anders. Het skigebied verbindt de dorpen Les Menuires-Saint Martin, Val Thorens, Orelle, Méribel, Courchevel, La Tania en Brides-les-Bains. De dorpen hebben ieder een eigen karakter en de drie valleien hebben ook een eigen gezicht.

Catered Chalets

Chalet Le Husky is een van de catered chalets van Chalet Beyond en diner, ontbijt en afternoon snack zijn dus inbegrepen. De onderstaande video geeft een korte impressie van wat je kunt verwachten:

Deze zomer krijgt de woonkamer een mooie upgrade en worden er nieuwe bedden gekocht, zodat Chalet Le Husky voor de nieuwe winter helemaal klaar is om nieuwe gasten te ontvangen in Les Menuires.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *