Collegialiteit in het chalet tijdens wintersport?

En dan heeft een van je collega’s het lumineuze idee: “Laten we met zijn allen op wintersport gaan! Gezellig met zijn allen in een chalet, om de beurt koken, knallen in de après-ski en op de pistes. Ik ga het nu voorstellen bij iedereen!” 

Op wintersport met je collega’s. Het moment om elkaar beter te leren kennen of komen de irritaties om de hoek kijken? Het team van Summit Travel gaat ook ieder jaar op wintersport en wij kunnen zeggen: het is supergezellig! Want…

Je bent buiten bezig, in de natuur. Genietend van de afdalingen, maffe foto’s maken in de liften, tussendoor een pauze met het hele team. Meestal hadden we een aantal groepjes, zodat iedereen op zijn eigen tempo kon snowboarden en skiën. We spraken dan een punt af, meestal bij een skihut, voor een lunch of een drankje. En wilde je lekker blijven zitten in de zon, dan was dat ook geen probleem. Maar ben jij iemand die nog wel een rondje wilde gaan, dan waren er ook weer collega’s die met jou meegingen. Op wintersport met collega’s is een echte aanrader!

Team Summit Travel op wintersport

Team Summit Travel op wintersport

Wintersport met collega’s in een chalet

Het grote discussiepunt, wat voor accommodatie gaan we huren? De een is een hotelmens en het kan niet luxe genoeg. Maar anderen willen het liefst nog met een tent naar de sneeuw. Er zijn allerlei oplossingen om met jouw groep naar een leuke accommodatie te gaan. Vooral als de groep uitkomt rond de 16-20 personen zijn er mooie chalets te huur. Er zijn chalets met en zonder catering. Het voordeel van catering is natuurlijk dat je zelf niet hoeft te koken. Alles staat al klaar als je na de après-ski terugkomt. Glaasje wijn of een biertje erbij en aanschuiven.  En ja, ook de afwas wordt voor je gedaan!

In het assortiment van Summit Travel zijn ook vele chalets zonder catering. Hier kun je zelf aan de slag om te koken of ga je lekker uit eten. Zelf koken met je groep, dat is natuurlijk een hele challenge, maar ook erg goed voor de samenwerking. Wie ontpopt zich tot de master-chef en wat wordt er allemaal gekookt? Een erg leuke manier om elkaar beter te leren kennen. In de ochtend halen de vroege vogels verse broodjes voor het ontbijt, terwijl de rest zich nog een keertje omdraait.

De chalets zijn ruim van opzet en meestal zijn er 2- tot 4-persoons slaapkamers met hun eigen badkamer. Ook is er een grote woonkamer en eetgedeelte. De chalets zijn van veel gemakken voorzien, zo zijn er met sauna, open haard, zonneterras of jacuzzi.

Is je bedrijfsgroep groter dan 20 personen? Nog geen passende accommodatie gevonden? Niet getreurd, neem dan nu contact op met onze groepsafdeling. Zij zijn expert in het samenstellen van wintersportreizen voor groepen van 10 tot 500 personen. Ook voor grote families hebben wij chalets in het assortiment, zoals chalet Auhof, gelegen in Flachau. 

Chalet Aufhof in Flachau

Chalet Aufhof in Flachau

Na de wintersport

Als jullie terug zijn in Nederland kun je weer met je bruine gezicht en frisse neus aan het werk. Voldoende vitamine D in je lichaam om door te stomen naar de zomermaanden, ondertussen alweer bedenkend waar volgend jaar de wintersport naar toe gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *