Dutchweek 2019: bij welke Dutchweek ben jij te vinden?

Kijk jij ook alweer uit naar de wintersport? Ook in 2019 worden er weer spetterende Dutchweeks georganiseerd. Deze fantastische evenementen in de sneeuw mag je niet missen! De skidorpen kleuren oranje met diverse optredens van Nederlandse DJ’s en artiesten van internationale allure. Dutchweek 2019 mag je niet missen als je houdt van wintersport, een hoop gezelligheid en onvergetelijke feesten. Ontdek in deze blog meer over Dutchweek Zell am See – Kaprun, Dutchweek Italia, Dutchweek Saalbach, Dutchweek Gerlos, Dutchweek Norway en Dutchweek Val Thorens!

Dutchweek Zell am See – Kaprun: 23 tot 27 januari 2019

Van woensdag 23 tot zondag 27 januari 2019 vindt het gloednieuwe evenement Dutchweek Zell am See – Kaprun plaats. Ontdek de meters hoge sneeuw, goed geprepareerde pistes en daarnaast de onvergetelijke feesten tijdens Dutchweek Zell am See – Kaprun. Duitse après-ski feesten in combinatie met live muziek en optredens zorgen voor een feestelijke sfeer. In Zell am See en Kaprun worden twee verschillende programma’s georganiseerd. Er zal dus genoeg keuze zijn voor iedereen en goede verbindingen tussen de festiviteiten en activiteiten. Verveling kent men absoluut niet tijdens Dutchweel Zell am See – Kaprun!

Dutchweek Zell am See - Kaprun

Dutchweek Zell am See – Kaprun

Dutchweek Italia: 13 tot 17 maart 2019

De 7e editie van Dutchweek Italia is in 2019 de Dutchweek die op de planning staat van 13 tot 17 maart. Jaarlijks vindt Dutchweek Italia plaats in Sauze d’Oulx in het adembenemende skigebied Via Lattea, met in totaal 320 kilometer aan pistes. Dutchweek Italia staat bekend als dé Dutchweek voor 30+. Geniet hier van een stijlvolle Dutchweek, een hoop gezelligheid, mooie feesten én culinaire lekkernijen. In de sfeervolle straatjes van Sauze d’Oulx hangt een gemoedelijke sfeer en gastvrijheid staat hier hoog in het vaandel. Niet voor niks keren veel mensen jaarlijks terug naar Dutchweek Italia!

Dutchweek Italia

© Dutchweek Italia | Photography Twycer – www.twycer.nl

Dutchweek Saalbach: 20 tot 24 maart 2019

Van 20 tot 24 maart 2019 vindt de 5e editie van Dutchweek Saalbach alweer plaats. De slogan van Dutchweek Saalbach zegt al genoeg over de feestelijke stemming in dit skidorp: ‘lange pistes en korte nachten’. Geniet overdag van de adembenemende pistes van skicircus Saalbach-Hinterglemm en ontdek vervolgens de bruisende en uitbundige après-ski. Dutchweek Saalbach staat bekend als een bestemming voor 25-plussers waar iedereen welkom is, van koppels tot bedrijfsuitjes. Dit is de bestemming voor iedereen die houdt van wintersport én feesten. Deze Dutchweek staat bekend als bruisend, groots én typisch Oostenrijks.

Dutchweek Saalbach

© Dutchweek Saalbach | Photography: Stephan Versluis & Christ Clijsen

Dutchweek Gerlos: 27 tot 31 maart 2019

Deze editie van Dutchweek 2019 vindt plaats van 27 maart tot 31 maart 2019 en dit is de 3e editie van dit end-of-season event. Après-ski en feesten, dat is waar Dutchweek Gerlos om bekend staat. Stijlvolle feesten in een bruisende én Oostenrijkse sfeer. Dutchweek Gerlos is populair bij groepen vrienden en collega’s tussen de 30 en 50 jaar, maar iedereen is van harte welkom! Ski vanaf de piste binnen bij Arena Center, vier après-ski bij Cin Cin en feest tot in de late uurtjes door bij Little London.

Dutchweek Gerlos

Après-ski bij Cin Cin © Dutchweek Gerlos | We Cover Content – www.wecovercontent.nl

Dutchweek Norway: 3 tot 7 april 2019

De 2e editie van Dutchweek Norway vindt plaats van 3 tot 7 april 2019 in het skidorp Myrkdalen in West Noorwegen. Dutchweek Norway wordt georganiseerd in een prachtige én sneeuwzekere omgeving met vele activiteiten. Naast skiën en snowboarden kun je bijvoorbeeld op Fjord Safari en genieten van een heus Viking Dinner. Voor wintersport, feesten, uitdaging en avontuur ben je bij Dutchweek Norway aan het juiste adres en mag dit evenement niet ontbreken op jouw bucketlist!

Dutchweek Norway

© Dutchweek Norway | Photography Twycer – www.twycer.nl | Photography: Stephan Versluis & Christ Clijsen

Dutchweek Val Thorens: 27 april tot en met 4 mei 2019

De laatste Dutchweek van 2019 is Dutchweek Val Thorens in de Franse Alpen. Nog een laatste keer genieten van wintersport en het seizoen weer afsluiten? Dan ben je in Val Thorens aan het juiste adres. Geniet in dit erg sneeuwzekere gebied alvast van de voorjaarszon. Ga daarnaast nog een keer helemaal los tijdens de bruisende feesten die worden georganiseerd en de diverse live acts!

Wintersport in Val Thorens

Wintersport in Val Thorens

Bij welke Dutchweek(s) ben jij te vinden?

Wij kunnen niet wachten tot deze mooie evenementen weer van start gaan en de skidorpen oranje kleuren tijdens Dutchweek 2019! Ga jij komende winter één of meerdere van deze Dutchweeks bezoeken? Laat het ons weten! Lees ook alvast onze blog met tips voor de Dutchweeks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *