Dutchweek Gerlos: volop après-ski en feest in dit bruisende skidorp

Dutchweek Gerlos

De 3e editie van Dutchweek Gerlos is weer in zicht! Komend jaar zal dit stijlvolle end-of-season event plaatsvinden van woensdag 27 maart tot zondag 31 maart 2019. Dutchweek Gerlos staat bekend als een sportief, stijlvol, bruisend én Oostenrijks feest waar après-ski voorop staat. Tijdens deze feestweek is iedereen welkom, maar de meeste bezoekers zijn tussen de 30 en 50 jaar oud. Lees verder en ontdek waarom je bij deze 3e editie aanwezig moet zijn!

Waarom Dutchweek Gerlos?

Dutchweek Gerlos is een spetterend evenement om het wintersportseizoen af te sluiten. Van après-ski tot clubavonden, in Gerlos kan het allemaal. Geniet van toonaangevende dj’s en verschillende live optredens van artiesten van internationale allure. Het evenement vindt in 2019 eind maart plaats, waardoor de kans groot is dat je in de zon kunt dansen. Een drankje op het terras, in de zon in een prachtige besneeuwde wereld, klinkt dat niet perfect? Een goede, gezellige én Oostenrijkse sfeer, stijlvolle feesten en geweldige artiesten zorgen ervoor dat je Dutchweek Gerlos niet gaat vergeten!

Gerlos

Gerlos bewijst zich elk jaar weer als topbestemming voor een wintersportvakantie in de Oostenrijkse Alpen. Naast het feit dat Gerlos is voorzien van alle faciliteiten voor een onvergetelijke wintersport, staat Gerlos ook bekend als een echte après-ski hotspot. Vele Nederlanders keren jaarlijks terug naar dit Oostenrijkse ski-oord. Verschillende cafés en discotheken hebben ook Nederlands personeel en er zijn geregeld optredens van Nederlandse artiesten. In dit langgerekte skidorp bevinden de meeste accommodaties zich in de hoofdstraat. Vanuit hier bereik je gemakkelijk de skilift en de vele restaurants, cafés, barretjes en discotheken in het centrum. Het is dan ook niet vreemd dat ook deze Dutchweek één groot feest is!

De adembenemende omgeving van Gerlos © Dutchweek Gerlos | We Cover Content – www.wecovercontent.nl

De Zillertal Arena

Gerlos maakt onderdeel uit van de Zillertal Arena met meer dan 140 kilometer aan pistes. Dit gevarieerde wintersportgebied is geschikt voor jong en oud, gevorderden en beginners. Daarnaast maak je vanuit Gerlos heerlijke dagtochten richting Königsleiten en Krimml. De Zillertal Arena beschikt over moderne skiliften en faciliteiten. Ontdek de snowparks, funslopes en slalompistes. Daarnaast wordt er tijdens de Dutchweek Gerlos altijd de ‘Zipfelbob Rennen’ georganiseerd. Doe mee aan deze sleewedstrijd en maak kans op leuke prijzen!

Zipfelbob Rennen tijdens Dutchweek Gerlos
Zipfelbob Rennen © Dutchweek Gerlos | We Cover Content – www.wecovercontent.nl

Après-ski Dutchweek Gerlos

Après-ski is een belangrijk onderdeel van Dutchweek Gerlos. Zowel op de piste als in het dorp vinden er verschillende feesten plaats. De Dorfbahn Gerlos en de Isskogelbahn zorgen ervoor dat je alle feesten kunt bereiken en dus niks hoeft te missen! Ski direct binnen bij Arena Center om te beginnen met feesten. Ga vervolgens naar Gaspi’s voor een portie Soul Tunes en voor après-ski naar Cin Cin. Sluit de avond af in de discotheek bij Country Club Gerlos.

Après-ski bij Cin Cin
Après-ski bij Cin Cin © Dutchweek Gerlos | We Cover Content – www.wecovercontent.nl

Vervoer naar Dutchweek Gerlos

Summit Travel kan voor jou het vervoer naar Dutchweek Gerlos regelen. Reis met de bus of met het vliegtuig met transfer naar Gerlos:

  • Pendelbus: ga met een 5- of 6-daagse buspendel Royal Class naar Dutchweek Gerlos. Vertrek op woensdag of donderdag aan het einde van de dag vanuit Nederland en reis op zondagavond terug vanuit Gerlos. Kom uitgerust aan in Gerlos om optimaal te genieten van je wintersportvakantie;
  • Privé busreis: een 5- of 6-daagse Royal Class privé busreis naar Dutchweek Gerlos. Kies uit verschillende type bussen en stel een eigen busreis naar jullie wintersportbestemming samen. Dit is uiterst aantrekkelijk als je met een groep groter dan 35 personen bent.
  • Vliegtuig: vlieg vanuit Amsterdam naar Innsbruck om deel te nemen aan deze Dutchweek. Deze vluchten worden verzorgd door Transavia. Boek hierbij een transfer van de luchthaven naar jouw accommodatie of huur een auto. Met de transfer ben je ongeveer 5 kwartier onderweg naar Gerlos. Summit Travel kan dit hele pakket voor jouw samenstellen, zodat je transfer goed aansluit op je vlucht. Bekijk voor de prijzen en mogelijkheden de Dutchweek Gerlos pagina op onze website!

Ga jij deze Dutchweek bezoeken?

Sta jij ook te popelen en wil je graag aan het einde van het skiseizoen nog één keer (of meerdere keren, want Dutchweek Norway en Dutchweek Val Thorens staan nog op de planning!) helemaal los gaan en genieten? Ga dan naar Dutchweek Gerlos! Bekijk hier de arrangementen voor Dutchweek Gerlos 2019! Heel team Summit Travel was in 2017 aanwezig, bekijk hier de fotoblog!