Waarom Dutchweek Italia een aanrader is met een groep!

Deze winter wil je met een groep op wintersportvakantie, maar de bestemming is nog een vraagteken. Jullie komen er maar niet uit waar jullie heen willen. Het moet een wintersportbestemming zijn die aan meerdere eisen voldoet. Overdag willen jullie genieten van de piste en vervolgens gezelligheid tijdens de après-ski. Wist je dat Dutchweek Italia dan bij uitstek geschikt is? Wij vertellen je graag waarom!

Dutchweek Italia 2020

Dit stijlvolle Dutchweek evenement vindt plaats van woensdag 11 tot zondag 15 maart 2020. Het is alweer de 8ste editie van Dutchweek Italia en dat is niet voor niets! Kenmerkend voor Dutchweek Italia is dat het erg knus en gezellig is. Bij Italië denk je mogelijk niet meteen aan après-ski, maar het is er tijdens Dutchweek Italia reuze gezellig! Langzaam maar zeker wordt er steeds meer bekend over het feestprogramma in Sauze d’Oulx. We vertellen je graag alvast wat over het programma:

  • Bij Capanna Kind is er elke dag Music @lunch van 12.00 uur tot 14.30 uur en is er een Snow Party tot 18.30 uur;
  • Bij Assietta is er dagelijks luxury music & live sax met Tom Jack on Sax van 16.00 uur tot 22.00 uur;
  • Ook is er elke dag après-ski & party muziek bij Miravallino van 18.00 uur tot 22.00 uur. Vervolgens kun je hier tot 02.00 uur genieten van clubbing;
  • Op vrijdag wordt er een Fun Race georganiseerd waaraan je kunt deelnemen.

Wist je dat je ook nog eens 20% korting krijgt bij Capanna Kind’s self-service en 10% korting krijgt bij een aantal andere geselecteerde restaurants? Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen!

Geniet met z'n allen van de onvergetelijke feesten tijdens Dutchweek Italia

Geniet met z’n allen van de feesten op de berg

Knus en gezellig

Naast het feit dat je heerlijk kunt skiën of snowboarden in het skigebied Via Lattea en het feit dat je je absoluut gaat vermaken tijdens de après-ski, is er nog een belangrijke reden om hierheen te gaan met een groep. Dutchweek Italia is namelijk erg knus en gezellig. Sauze d’Oulx, waar Dutchweek Italia plaatsvindt, staat bekend als het gezelligste dorp van het skigebied Via Lattea. Ook is het tijdens de Dutchweek Italia niet overdreven druk meer, want het hoogseizoen is achter de rug. Hierdoor heb je bijna geen wachtrijen bij de liften en vind je elkaar gemakkelijk terug. 

Ontdek overdag de pistes | © Stephan Versluis & Christ Clijsen

Ontdek overdag de pistes | © Stephan Versluis & Christ Clijsen

Overheerlijk eten en drinken

Italië staat daarnaast uiteraard bekend om het overheerlijke eten en drinken. Je kunt gemakkelijk terug naar het dorp met een dalafdaling of op het plateau bij de Sportinia lift genieten van een heerlijke lunch. In de ochtend moet je natuurlijk een pauze nemen met een cappuccino met een croissant of taartje. 

Geniet in de namiddag van de zon op het terras bij l’Assietta van een goed glas wijn terwijl het feest daar opstart. En wat dacht je van die verrukkelijke maaltijden? Ga jij het liefst elke avond voor een andere (of misschien zelfs dezelfde) pizza of liever een heerlijke pasta? Voor heel de groep zal er vast iets lekkers op de menu’s te vinden zijn! In Sauze d’Oulx zijn genoeg mogelijkheden. Ga je met een groep, dan kan er eventueel ook een restaurant worden gereserveerd. Verblijf je in Grand Hotel La Torre, dan geniet je daar iedere avond van een heerlijk diner. 

Zon!

Zijn er misschien een paar mensen bij in de groep die twijfelen of ze mee willen gaan naar Dutchweek Italia? Mogelijk hebben zij wat minder met de wintersport, maar jij kunt ze overtuigen! Dutchweek Italia vindt plaats in maart en dit betekent dat je hoogstwaarschijnlijk kunt genieten van de zon en aangename temperaturen op de piste. En daarnaast… de feestjes zijn legendarisch! 

Alvast een beetje bijkleuren in de zon tijdens Dutchweek Italia

Alvast een beetje bijkleuren in de zon

Waarom met een groep naar Dutchweek Italia?

Dutchweek Italia is knus, daarom is dit een perfect evenement om met je team naar toe te gaan als bedrijfsuitje. Er zijn goede accommodaties, zoals Grand Hotel La Torre. Deze accommodatie is bijzonder goed ingesteld op groepen, zo heb je een eigen tafel of zelfs ruimte voor het ontbijt en diner. Er is ook een mooie lounge met bar waar je een lekker drankje en hapje kunt bestellen. Het personeel doet er alles aan jou het naar je zin te maken. Je kunt gemakkelijk via Milaan (de meest gekozen optie) naar Sauze d’Oulx reizen. Summit Travel regelt ook de transfer voor je, met een iets grotere groep is een taxibus een gemakkelijke optie. Hierdoor hoef je zelf niet te rijden, dat is wel zo fijn voor de terugreis! 

Waar wacht je nog op?

Dus…. waar wacht je nog op? Wat ons betreft is Dutchweek Italia een perfecte mix voor iedereen: wintersporten, zon, lekker eten en drinken, gezelligheid, samen genieten én stijlvolle feesten. Bekijk hier zelf alvast de mogelijkheden voor Dutchweek Italia! Uiteraard helpen onze reisadviseurs je ook graag verder met jouw zoektocht voor jouw groep. Stuur daarom gerust een mail naar info@summittravel.nl of bel naar 010 279 96 32. Van vervoer tot de accommodatie en materiaalhuur: wij zorgen voor een onbezorgde wintersportvakantie voor jouw groep!

Een terugblik op Dutchweek Italia 2019

Zelf waren er 2 Italië fans van Summit Travel ook aanwezig bij Dutchweek Italia in Sauze d’Oulx. Ben je benieuwd wat Italië en dit Dutchweek evenement volgens onze twee Italië fans zo ongekend leuk én lekker maakt? Je leest het in deze blog!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *