Dutchweek nu ook in Zell am See-Kaprun dit seizoen!

Dutchweek organiseert van 23 tot 27 januari 2019 de eerste editie van Dutchweek Zell am See. Het fantastische gebied heeft haar deuren geopend voor het event om een oranje tintje op de Schmittenhöhe tevoorschijn te toveren!

Summit Travel is sinds het ontstaan van de Dutchweeks in de diverse gebieden de officiële aanbieder van de arrangementen, waarbij de toegangsbandjes en skipas inclusief zijn bij het verblijf.
Dutchweek Zell am See is het event voor wintersportliefhebbers die ook van après-ski houden. Het hele gebied, inclusief de gletsjer van Kaprun is onderdeel van Dutchweek Zell am See.

Dutchweek events


Als je van sneeuw en feesten houdt, dan ben je bij Dutchweek aan het juiste adres. De combinatie van wintersport en de feesten die in de middag al beginnen zorgen ervoor dat jij een top-tijd beleeft. Inmiddels wordt in Sauze d’Oulx ( Italië) de zevende editie van het evenement georganiseerd. Ook in andere gebieden in Oostenrijk: Gerlos en Saalbach wordt een Duchtweek georganiseerd. Ben je in voor avontuur? Maak je eerste meters in de Noorse sneeuw tijdens Dutchweek Norway.  Deze events worden goed bezocht door bedrijven en groepen vrienden. Stellen komen ook graag naar de Dutchweeks.

Summit Travel en Zell am See-Kaprun

Zell am See is een populaire bestemming onder wintersporters en Summit Travel heeft diverse soorten accommodaties in het gebied ter beschikking om te verblijven. Deze arrangementen zijn inclusief de skipas en de bandjes voor de feesten! Summit Travel is preferred supplier. Bij Summit Travel boek je de toegangsbandjes gelijk bij je arrangement voor een zeer scherpe prijs.
Summit Travel heeft diverse accommodaties in Kaprun, het nabijgelegen Bruck en natuurlijk in Zell am See.

Wij kijken uit naar de eerste editie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *