Dutchweek Val Thorens: sluit het wintersportseizoen af in Frankrijk!

Dutchweek Val Thorens is de ‘place to be’ voor feestbeesten die het wintersportseizoen af willen sluiten in Frankrijk. Dit evenement vindt dit jaar plaats van zaterdag 25 april tot en met zaterdag 2 mei 2020. Tijdens Dutchweek Val Thorens feest je samen met duizenden andere Nederlanders en kun je nog volop wintersportern. Val Thorens staat bekend om de mogelijkheden voor (après-)skiën en dit evenement is dan ook al jarenlang een groot succes.

Skiën in de meivakantie

Ben je nog nooit bij Dutchweek Val Thorens aanwezig geweest? Dan is dit het moment! Bij de meivakantie denk je misschien aan een zonvakantie, maar je kunt dus ook nog naar de sneeuw! Tijdens dit evenement geniet je van ongeveer 150 kilometer aan pistes. Overdag lekker de piste op en na de lunch kun je al terecht bij de eerste feestje in de 360 bar waar bekende dj’s aanwezig zijn.

Feest op de piste tijdens Dutchweek Val Thorens

Feest op de piste tijdens Dutchweek Val Thorens

Val Thorens

Val Thorens behoort tot één van de meest populaire bestemmingen van de Franse Alpen. Dankzij de hoge ligging, 2.300 meter, is Val Thorens daarnaast een erg sneeuwzekere bestemming voor de wintersport. Niet voor niets wordt er zo laat in het jaar nog een spectaculair evenement georganiseerd! Ook staat Val Thorens bekend om de vele mogelijkheden voor après-ski. Zowel direct aan de piste als in het centrum vind je een hoop gezelligheid op terrassen, bij barretjes, in restaurants en in de clubs. Aan après-ski mogelijkheden zeker geen gebrek in Val Thorens!

Voordelen van dit evenement

Naast de uitstekende après-ski mogelijkheden, onvergetelijke feesten en de mogelijkheid om in de meivakantie nog te skiën zijn er nog meer voordelen. Wat dacht je van het weer? Heerlijk skiën of snowboarden in de zon en vervolgens in de zon genieten van drankjes en dansjes? Daarnaast zal echt een van de laatste keren van het seizoen zijn dat je op de piste staat. Uiteraard kan er in sommige gletsjergebieden het hele jaar door worden geskied, maar dat is toch anders dan de pistes die richting het dal gaan. Ben je al benieuwd? Bekijk hier alvast het fotoverslag van Dutchweek Val Thorens 2018.

Vele après-ski mogelijkheden in Val Thorens

Vele après-ski mogelijkheden

Ga jij naar Dutchweek Val Thorens?

Tijdens dit evenement hebben wij nog accommodaties beschikbaar! Dus als jij graag tijdens Dutchweek Val Thorens in dit skidorp aanwezig wilt zijn kan dat nog. Wat dacht je van Chalet Le Sabot de Vénus of Résidence Beau Soleil? Bekijk hier de mogelijkheden voor deze periode of neem contact op met onze reisadviseurs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *