Dutchweekend jetzt auch in Saalbach!

“Wir freuen uns sehr auf dem Besuch der viele Holländer im März und wir werden die Organisation gerne hilfen um von diesem Event ein Riesenerfolg zu machen!”. Met deze opmerking heeft de gemeente Saalbach definitief toegezegd om in het weekend van 25 tot 29 maart 2015 het toneel te willen zijn voor Dutchweekend Saalbach. Summit Travel kan daarom met veel trots aankondigen dit wintersportevenement nu ook in Oostenrijk te gaan organiseren. Na het succesverhaal van Dutchweekend Italia in 2013 en 2014 is het nu dan ook tijd om het bruisende Saalbach enkele dagen volledig in Hollandse sferen te brengen.

saalbach-piste-dorp

Feestcommissie

Summit Travel organiseert dit feestweekend samen met evenementenbureau Dutchweek.nl dat de partyplanning in handen heeft. De insteek is een lang weekend vol gezelligheid en met alleen maar Nederlanders. Het evenement is met name bedoeld voor groepen vrienden, collega’s, singles en stellen. De gemeente Saalbach ziet de komst van ‘die Holländer’ wel zitten: “Very cool, chilled and easygoing party people”, aldus de ‘Saalbacher’. Wat het Dutchweekend zo leuk maakt, is dat er een relaxte en vrije sfeer hangt. Iedereen heeft een open instelling en het is natuurlijk niet verplicht om alle evenementen bij te wonen.

Groots. Stijlvol. Bruisend.

Tijdens het Dutchweekend staan Hollandse party’s, veel skiplezier en een relaxte, “ons kent ons” atmosfeer centraal. Bekende après-ski locaties zoals o.a. de Bauers Schi Alm worden omgetoverd tot ware  feestlocaties met Nederlandse dj’s. De gezelligheid begint al vroeg in de middag met lounge & dance bij de Panorama Alm bovenop de berg. Vanaf het eind van de middag barst het feest in het dorp los onder het motto van: “ Wer kein Bier hat, hat auch nichts zu trinken”.  Geen oubollige meezingers, maar de gezelligste après-ski hits klinken uit de speakers in Bauers Schi Alm. Deze bar bevindt zich direct onderaan de piste en is dus gemakkelijk per ski te bereiken. De clubbing vindt plaats in Taverne en de Mango Cantina bar en gaat door tot in de kleine uurtjes.

bauers-schi-alm

Save the date – 25 tot 29 maart 2015

Eind maart zien we als een perfecte periode  voor dit event, waarmee het skiseizoen voor Saalbach-Hinterglemm afgesloten wordt. Vorig jaar was er in die periode nog een enorme dump verse sneeuw. Er zijn op ongeveer 90% van alle pistes sneeuwkanonnen en skicircus Saalbach-Hinterglemm heeft een reputatie voor het uitstekend onderhouden van de pistes.  Wij hebben er dus alle vertrouwen in dat het een fantastisch weekend gaat worden en kijken er naar uit om het seizoen in Saalbach af te sluiten in Hollandse stijl. Want helaas komt er aan alles een einde, of zoals de Oostenrijkers het zeggen: “Alles hat ein Ende, nur die Wurst hat zwei”.

saalbach-by-night

Ook naar het Dutchweekend Saalbach?
Wil je hier niets van missen? Bekijk hier de arrangementen van Summit Travel en geniet van een geweldig weekend in de bergen van het Salzburgerland.