Dutchweekend Saalbach 2017: Een feestje dat je niet mág missen!

Dutchweekend Saalbach 2017

Het is vanaf het moment van schrijven nog zo’n 12 dagen en 20 uren tot de derde versie van het Dutchweekend Saalbach 2017 officieel van start gaat. Saalbach is een bijzondere locatie; het ligt in het prachtige Skicircus skigebied en kent een reuzegezellige après-ski. De combinatie met het Dutchweekend evenement van 22 tot 26 maart mag je dus niet missen!

Goede winter

De winter in Saalbach is tot dusver uitstekend. De sneeuwval kwam langzaam op gang, maar januari bracht uiteindelijk het witte goud. Echter wel in combinatie met Siberische kou. Het werd er zelfs zo koud dat Saalbach in de metingen naar voren kwam als koudste dorp onder de 1000 meter, met een gemiddelde van -4,2 graden.
We verwachten wel dat het lentezonnetje er half maart voor gaat zorgen dat het ietsje aangenamer is. Sneeuw ligt er overigens genoeg. Er viel afgelopen een flinke laag Neuschnee naar beneden in Het Skicircus:

Dutchweekend Saalbach 2017 Dutchweekend Saalbach 2017 Dutchweekend Saalbach 2017 Dutchweekend Saalbach 2017

Genieten op de piste

Deze video is gemaakt aan het einde van februari. Om maar even een idee te krijgen van het skigebied.

En dan ook deze video nog:

De beste feestjes

Dutchweekend is niet zomaar oranje getinte après-ski, het is de ultieme mix tussen ski en après-ski. De kunst van het genieten en de relaxte onderlinge sfeer staan hierbij centraal. En natuurlijk toegang tot de beste feestjes. Bekijk hier alvast de trailer:

Last minute acties

Wil jij alsnog aanwezig zijn tijdens het Dutchweekend Saalbach, dan kan dit. Er zijn namelijk nog enkele accommodaties beschikbaar en tegen een aantrekkelijke prijs. Wat dacht je van:

Appartementen Birkenhof 

Comfortabele appartementen met diverse welness faciltiteiten, gelegen op de weg naar Hinterglemm. Bij goede sneeuw, ski je tot aan de deur!

Pension Siegmundshof

Gemoedelijk ontbijtpension met de piste, de skilift en het centrum van Saalbach dicht in de buurt. De kamers zijn in 2015 gerenoveerd.

Appartementen Gappmaier

Ruime appartementen op 5 minuten loopafstand van het centrum van Saalbach en de skiliften. In dit appartementencomplex zijn o.a. een Finse sauna, een infraroodcabine en een Turks stoombad aanwezig.

Op onze Dutchweekend Saalbach actiepagina vind je meer mooie arrangementen. Zorg dat je erbij bent, want dit feestje wil je niet missen!