Feest: Summit Travel bestaat 13 jaar

Vandaag viert Summit Travel haar dertiende verjaardag. Reden voor een klein feestje? Nou vooruit, vers gebak mocht natuurlijk niet ontbreken. En ook nog eens prima weer in Rotterdam om je verjaardag te vieren.

Persoonlijk ben ik vooral benieuwd hoe de jubilaris zelf terugkijkt op 13 bewogen jaren met Summit Travel. De baas heeft dan ook een korte opsomming voor ons gemaakt. De volgorde is willekeurig, want Rob heeft al deze momenten hoog in het vaandel staan. De hoogtepunten van 13 jaar Summit Travel:

1. Natuurlijk beginnen we bij het begin. “Voor mij was het eerste hoogtepunt het besef na een aantal maanden dat het een levensvatbare onderneming werd .. ondanks alle geluiden vanuit de omgeving dat ik gek was om in een verzadigde prijsvechtersmarkt iets te gaan beginnen.” Zo zingen we het toch al 13 jaar uit… Met veel succes!

2. Dit succes hangt natuurlijk samen met een aantal factoren. Zonder een uitstekend team op de werkvloer had dit bijvoorbeeld niet gelukt. “Ik kijk met veel plezier terug op alle teambuilding uitjes en gezellige momenten. We hebben een top team; one big happy family”. Met een goed team kom je sterker uit de strijd. Zo bleek ook maar weer tijdens de financiële crisis van een aantal jaar terug. “Deze hebben we overwonnen en zijn zelfs, tegen de stroming in, gewoon doorgegroeid.”

3. Voor Summit Travel is het onderdeel service altijd een heel belangrijk punt geweest. “Het geeft mij een zeer tevreden gevoel om telkens weer te kunnen beseffen dat je met service en maatwerk in dit tijdperk nog steeds heel ver kan komen.” Dat besef werd zelfs nog versterkt toen Summit Travel in 2012 de Zoover Award won voor beste wintersportaanbieder. “Dit zijn toch wel de momenten die je altijd bijblijven en waar ik natuurlijk apetrots op ben.”

Summit Travel

4. Gaandeweg brengt succes ook nieuwe mogelijkheden met zich mee. “Wat te denken van onze eigen snow events die sinds 2013 jaarlijks plaatsvinden (in samenwerking met Dutchweek.nl), eerst in Italië en later ook in Oostenrijk. We hebben het dan natuurlijk over het Dutchweekend Saalbach en Italia! Een ander memorabel moment is het ontstaan van dochter Alpenreizen.nl. Zo is het nu ook mogelijk om in de zomer een prachtreis naar de bergen te boeken bij ons.”

5. Achter de schermen werken we hard om de succesvolle resultaten te kunnen doorzetten. Zo heeft Summit Travel sinds 2014 een gloednieuwe website. “Beter gezegd, een website met een high-tech online booking systeem en met de beste Zoek en Boek van de branche .. Dit heeft ons wel degelijk een boost gegeven. Trots!”

Summit Travel

Onvergetelijke feestjes tijdens het Dutchweekend

Dertien jaren jong… Dat betekent dat Summit Travel nog als jonge god door het leven gaat. Toch proberen we ons zoveel mogelijk te ontwikkelen. Zo bereiden we ons ook alweer voor op een volgende stap: de verhuizing. Na een aantal memorabele jaren op Weena Zuid is het nu tijd om naar een nieuw kantoor te verhuizen bij Oostplein. Een eigen plek, waar we onze passie voor wintersport voortzetten en hopelijk nog veel meer mensen naar de sneeuw kunnen sturen.

“Oh en Rob, je hebt vast ook wel mindere perioden gekend toch?”

“Uiteraard doen we ook wel eens dingen niet goed en hebben we ook tegenslagen, maar die noem je niet op je verjaardag ….”

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *