Fjord Line / Dutchweek Norway actie: korting op je overtocht!

Droom jij ook van de Noorse bergen, gigantische poedervelden sneeuw en feestjes tijdens de après-ski? Wil je met je eigen auto naar Noorwegen? Dan heeft Fjord Line een zeer scherpe aanbieding voor jou!

Met de boot naar Dutchweek Norway, wie droomt er niet van? Aan boord staat je auto, zodat je alle mogelijkheden hebt om Noorwegen te ontdekken. Heb je nog zin om meer van het land te zien na de Dutchweek, dan kun je gelijk op pad!

Fjord Line / Dutchweek Norway actie

Met de boot vaar je vanaf Hirtshals naar Bergen of Stavanger. Dit is afhankelijk van je reisdag. Op de boot kun je bijslapen in de speciale slaapstoelen. Onderweg geniet je van het prachtige uitzicht als je langs de fjorden vaart. Met de auto reizen is super praktisch: je kunt alles meenemen, zoals je eigen materiaal. Met hoe meer mensen je reist, hoe voordeliger de reis wordt .

Aan boord zijn diverse restaurants, een grote tax-free shop en er een een entertainment programma. Zo kom jij al in de juiste sfeer voor de Dutchweek Norway.

Op de website van Fjord Line kun je alle informatie vinden omtrent de overtocht. Fjord Line heeft een speciale actie opgezet voor de Dutchweek Norway reizigers. Hierdoor kun je comfortabel met je eigen auto naar Noorwegen. Wist je dat de korting voor de overtocht op kan lopen tot wel 50% als je boekt via deze speciale link?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *