Fotoverslag van Dutchweek Val Thorens 2018

Dutchweek Val Thorens is een spetterend evenement dat al een aantal jaar wordt georganiseerd in de Franse Alpen. Tijdens deze Dutchweek kun je het wintersportseizoen dan ook écht afsluiten en nog één keer genieten van een mooie wintersportvakantie. Geniet in de ochtend van de sneeuw op de pistes en in de middag van de feestjes. Vorig jaar was het team van Summit Travel zelf ook aanwezig bij deze seizoensafsluiting. Met z’n allen hebben we genoten van dit geweldige evenement en de gezellige feesten. Omdat het al zo laat in het seizoen is, meestal eind april/begin mei, is enkel het gebied van Val Thorens nog open, maar hierdoor had je nog wel perfecte pistes!

Dutchweek Val Thorens 2018

In dit fotoverslag nemen we je mee (terug) naar Dutchweek Val Thorens vorig jaar, 2018.

Met het vliegtuig richting Dutchweek Val Thorens

Met het vliegtuig richting Dutchweek Val Thorens

Het is mogelijk om op verschillende manieren naar Dutchweek Val Thorens te reizen. Zo kun je in de bus stappen of zelf met de auto die kant op rijden. Een deel van de groep koos ervoor om het vliegtuig te nemen naar Genève. Vanuit Genève zijn we met een transfer naar Val Thorens gebracht. Voordeel? Je komt uitgerust aan op locatie en kunt gelijk door naar de après-ski!

Genieten van de sneeuw in de zon

Genieten van de sneeuw in de zon

Op de pistes was het genieten van de sneeuw én de zon. In deze periode zijn niet alle pistes meer geopend. Tijdens deze Dutchweek geniet je in totaal van 150 kilometer aan pistes. Er is dus nog steeds genoeg te ontdekken en beleven op de pistes. Het is natuurlijk wel bizar om te zien hoe het voorjaar zijn intrede doet in de bergen. Ook diverse dieren ontwaken uit hun winterslaap en gaan op zoek naar voedsel.

Geniet van de eerste feestjes op de piste

Geniet van de eerste feestjes op de piste

In de middag kun je al beginnen met feesten. De start is al jaren bij de 360-bar op de piste onder de lift. In de middag kun je al loungen met een muziekje op de achtergrond. In de namiddag zijn er optredens van artiesten en DJ’s.  Dus snel je ski’s uit en op naar de party-zone! Tijdens onze laatste dag sneeuwde het, maar dat mocht de pret niet drukken!

Ontdek de Franse keuken

Ontdek de Franse keuken

Vergeet ook zeker niet te genieten van de overheerlijke Franse keuken. Er is voor ieder wel wat wils bij de restaurants in Val Thorens. Maar je kunt ook voor gemak gaan en een pizza of grote bak shoarma halen. Je kunt er heerlijk genieten van de Franse keuken of een lekkere burger. Heb jij ook al zo’n zin in een Franse kaasfondue? Maar je kunt natuurlijk ook in je appartement wat koken, er zijn diverse supermarktjes voor je boodschappen. Wij genoten iedere ochtend van verse croissants en stokbrood, met een dikke laag Nutella, of wat gezonder met een eitje.

Feest samen met alle andere (après-)skiliefhebbers!

Feest samen met alle andere (après-)skiliefhebbers!

Dutchweek Val Thorens staat garant voor een hoop gezelligheid. Zoals je ziet waren wij zeker niet de enige die ontzettend genoten van de feesten tijdens deze Dutchweek. Alle (après-)skiliefhebbers zijn hier aanwezig.

Feesten met Wolter Kroes!

Feesten met Wolter Kroes!

Ook bekende Nederlanders zijn aanwezig tijdens dit evenement en/of treden op. Zo was vorig jaar Wolter Kroes op Dutchweek Val Thorens te vinden. Dit zorgde voor een enorm goede sfeer en daarnaast voor een hoop gezelligheid in Le Monde. Niet voor niets waren wij vooraan bij het podium te vinden bij zijn optreden.

Een onvergetelijke Dutchweek!

Een onvergetelijke Dutchweek!

Al met al hebben wij ontzettend genoten van een onvergetelijke Dutchweek. Met nieuwe herinneringen en mooie momenten vertrokken we met z’n allen weer terug naar Nederland.

Wij hebben ontzettend genoten van Dutchweek Val Thorens vorig jaar en zijn benieuwd of jij dit jaar bij Dutchweek Val Thorens te vinden zult zijn! Ga je liever naar een andere Dutchweek? Ontdek hier meer over de verschillende Dutchweeks in 2019!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *