Gezonde spanning

Saalbach

Al weken van tevoren is erover gesproken: “we gaan gewoon met z’n allen naar Saalbach en zelfs de stagiaires mogen mee….”. Nu het moment van aftellen bijna voorbij is en de stagiaires geen stagiaires meer zijn, kan het feest eindelijk beginnen: het Dutchweekend Saalbach! Woensdagavond vertrekt de Summit delegatie richting Oostenrijk voor een oranjegekleurd weekend vol gezelligheid en skiplezier. Het is een evenement dat we zelf opgezet hebben in samenwerking met Dutchweek.nl. Echter is het opzetten nog maar stap één en is het dus nu de taak om er een waar spektakel van te maken… en dat gaan we zeker doen!

Op het kantoor is het gespreksonderwerp nummer één. Iedereen heeft er zin en je hoort dan af en toe ook bijzondere uitspraken voorbijkomen:  “Ik ga gewoon met mijn skischoenen aan naar Schiphol!”,  “Skiën? We gaan gewoon gelijk door naar de après-ski!” of “de baas in een roze Summit-trui, dat zou pas mooi zijn!” Je kunt je dus voorstellen dat de spanning er goed inzit en dat is natuurlijk meer dan terecht, want er is wekenlang hard aan gewerkt om alles in goede banen te leiden. Zo is er samengezeten met diverse partijen en is de baas zelfs op de radio geweest. Aankomend weekend gaat de Dutchweekend Saalbach eindelijk live en inclusief het Summit team gaat het een onvergetelijk feestje worden.

skispullen kantoor
Gelijk vanaf het kantoor de bus in naar Oostenrijk

Waarom kijken wij zo uit naar de Dutchweekend Saalbach en wat maakt het nu zo geweldig? Dat is natuurlijk in ieders beleving anders en daarom vroegen we wat rond:

“ Omdat het Summit Travel team ook aanwezig is! ”  – Fauve Bogers

“Dutchweekend Saalbach wordt geweldig omdat dit voor het Summit team de ontknoping van het seizoen wordt. Het wordt een ontlading van jewelste! Alle gedurende dit seizoen opgeslagen hoera-emoties zullen in 4 dagen tijd op een geweldige manier ontsnappen aan de hoofden van het Summit-team. Dit zal zich o.a. naar verwachting laten vertalen in een door minimaal 500 mensen tegelijk uitgevoerde “Summit-dans” onder leiding van Fauve Bogers.
Saalbach be prepared! Of nog beter: Saalbach sei vorbereitet!” – Robert Flik

“Voor mij is DWS met elkaar vieren dat we het succesvolle winterseizoen 2014/2015 gaan afsluiten. Tijdens DWS kunnen we skiën én après-skiën in het voorjaarszonnetje, dat wordt geweldig! We hebben hard gewerkt en het resultaat mag er zijn: veel tevreden klanten die dankzij onze service ook volgend seizoen weer met Summit Travel op reis willen gaan!  Proost!” – Astrid Groenewegen

goed voorbereid
De een neemt net iets meer mee dan de ander…

Al met al zit de sfeer er dus goed in
Nog maar een paar uurtjes uitzitten en ongeveer 1000 kilometer tussen ons en bestemming,  en dan “Los geht’s!”

Wij zijn er klaar voor!