Happy New Year!

Het wintersportseizoen 2013/2014 is definitief voorbij en hoewel de zomer nog moet beginnen staat voor ons in figuurlijke zin de winter alweer voor de deur. Je zou kunnen zeggen dat de maand mei onze “oudejaarsavond” is. Wat bracht de winter ons, wat was goed en wat kon beter? Hebben we voldoende mensen naar de sneeuw kunnen boeken, waren onze klanten tevreden en wat stellen we ons ten doel voor de volgende winter?
Juni is de maand bij uitstek om onze goede voornemens weer eens op een rijtje te zetten.

oudejaarsavondwintersportTN

Net als ieder jaar staat nóg meer sporten natuurlijk bovenaan! Kan het ook anders als je wintersport verkoopt? Uiteraard willen we het liefst vooral zélf vaker naar de sneeuw. Het ironische is dat als je bij een reisorganisatie werkt die is gespecialiseerd in wintersport, je zelf eigenlijk nauwelijks weg kunt in de winter. Lang leve het hoogseizoen!

Ieder jaar gaan we na de winter heel kritisch door onze assortimentslijst en schrappen we de accommodaties die niet (meer) voldoen aan onze kwaliteitsnormen. Afslanken behoort dus ook tot de goede voornemens!
Natuurlijk alleen in figuurlijke zin, want u snapt dat we bij Summit Travel dankzij onze sportieve natuur allen slank van lijf en leden zijn :-).
U wilt foto’s? Vooruit, bij voldoende ‘likes’ zullen we dit serieus overwegen!

Oliebollenwintersport

Aan nieuwe uitdagingen ook geen gebrek. Waar enerzijds een streep gaat door enkele accommodaties, komen er aan de andere kant natuurlijk ook weer nieuwe bij en daarom gaan we in de lente en zomer Alpenwaarts, op ontdekkingstocht. We zoeken waardevolle nieuwe aanwinsten en proberen niet alleen ons aanbod in onderkomens uit te breiden maar kijken ook breder dan dat.
Wat te denken van de mogelijkheid tot het boeken van een rodelavond, fakkeltocht, dagje Salzburg of Innsbruck of een wellnessarrangement?

vuurwerkwintersport

Bij Summit Travel zijn we met z’n tienen, en als je je met z’n tienen inspant dan is de kans dat je slaagt bij het realiseren van je goede voornemens nét even ietsje hoger. Het leukste van ‘to do’ lijstjes is het afstrepen en daar raken we erg bedreven in. Niettemin is de lijst volgend jaar juni vermoedelijk weer langer dan dit jaar. Er blijft immers altijd ruimte voor verbetering!