Het populaire Skigrossraum Kitzbühel gaat aankomend weekend open!

Dit weekend is het zo ver: skigebied Skigrossraum Kitzbühel gaat open! En wel op 20 november! Onder Nederlanders is het een erg populaire bestemming. Zowel op als naast de piste valt hier genoeg te beleven. Skigrossraum Kitzbuhel is erg makkelijk aan te rijden vanuit Nederland, want het bevindt zich op maar 900 kilometer afstand van Utrecht. Je bent er zonder file binnen 9,5 uurtjes rijden al! Wil je meer weten over Skigrossraum Kitzbühel? Lees dan snel verder.

Skigrossraum Kitzbühel

In dit skigebied heb je toegang tot 179 kilometer aan pistes. De skipistes zijn erg gevarieerd en de verbindingen sluiten perfect op elkaar aan. Skigrossraum Kitzbühel heeft voor ieder type wintersporter wat te bieden. Zo heb je er een klein freeride paradijs van 200 vierkante kilometer met diepsneeuw pistes. Daarnaast ligt er bij Kitzbühel een apart gebied, Kitzbüheler Horn, wat voor een groot deel is omgebouwd tot funpark. Door de 3S-Bahn zijn verschillende gebieden met elkaar verbonden waardoor je een extra goed verbonden skigebied tot je beschikking hebt. Het is ook leuk om een toffe skitocht te maken zoals bijvoorbeeld de KitzSkiWelt tour. Deze skitocht gaat door dorpen uit Skigrossraum Kitzbühel en SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental zoals Westendorf, Mittersill en Kirchberg. Wanneer je een dag wat anders wilt gaan doen, zijn er nog genoeg andere winterse activiteiten te beleven, zoals wandelen, schaatsen en ice hockey spelen. Voor de uitbundige après-ski zijn de Eisbar of de London Pub in Kirchberg een goede uitvalsbasis.

Kirchberg

Een van de populairste dorpen in de Skigrossraum Kitzbühel is Kirchberg. Kirchberg wordt vooral gekenmerkt door het uitgaansleven. Daarnaast hangt er in het centrum een nostalgische sfeer die wordt versterkt door de authentieke bouwstijl. In Kirchberg vind je genoeg restaurants en bars variërend van 5-sterren restaurants tot de snackbar van de Eisbar. Er zijn ook talloze leuke accommodaties te vinden in dit dorp! Een daarvan is Mountain Chalet Kirchberg, welke je vlakbij het centrum van Kirchberg vindt. Mountain Chalet Kirchberg heeft verschillende faciliteiten zoals een lounge, zonneterras en verwarmde skiberging. De appartementen van de accommodatie zijn luxe ingericht en van alle gemakken voorzien. Je verblijft hier op basis van logies, vanaf €346,- per persoon inclusief skipas.

Jochberg

Midden in de natuurschone omgeving vind je Jochberg. Dit is een sfeervol wintersport dorp in het hart van Skigrossraum Kitzbühel. Jochberg is zeer kindvriendelijk. Het dorp heeft onder andere een kinderland en skischool bij de Hausleiten sleeplift. Je vindt hier voornamelijk boerderijen en chalets, maar ook Appartement Herman. Dit appartement heeft een rustige ligging. Je hebt toegang tot de wellness en je kunt voor de deur parkeren. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Het verblijf is op basis van logies, vanaf €315,- per persoon inclusief skipas!

Wil jij op wintersport naar Skigrossraum Kitzbühel? Het is een echte aanrader! Bekijk ook onze website voor de rest van ons aanbod. Vind je op onze website geen accommodatie die bij je wensen past? Neem dan contact op met een van onze reisadviseurs!