Kers(t) op de taart

Kneuterig genieten met z’n allen in het bijzijn van een knisperende haard. Een tafel vol heerlijke hapjes, die met liefde zijn bereid met de lekkerste ingrediënten. Glazen zijn tot de rand gevuld en buiten dwarrelen witte vlokken. Vrolijke kerstdeuntjes en een versierde kerstboom maken de sfeer compleet. Het is een heerlijk samenzijn in de koudste tijd van het jaar. Maar deze heerlijkheid is alleen mogelijk door onze kookgrage moeders of vaders die uren staan te ploeteren in de keuken. Ze hebben stress over flamberen, tafelringen, sausjes, servetten en nog veel meer kerstongein. Dé oplossing voor dit veel voorkomende feit zijn gecaterde chalets met daarbij de luxe van je eigen chaletstaf.

1379963_734665059882820_245351091_n

Bij het wakker worden schiet je slechts je sloffen aan. Het ontbijt staat al klaar en er kan een goede bodem gelegd worden om zo een fijne dag op de piste tegemoet te gaan. Voor een kleine extra bijdrage wordt er indien gewenst een lunchpakketje voor op de piste gemaakt. Bij het thuiskomen in de middag ontspan je met een lekkere snack en kopje koffie of thee. Als de avond (en hopelijk ook een pak sneeuw) is gevallen schuif je aan tafel voor het versbereide driegangen menu. Dit allemaal naar de visie dat alles mogelijk is. Want niet alleen de boodschappen en het koken zijn een zorg minder tijdens het verblijf. Ook een stofzuiger of poetsdoek hoef je tijdens deze vakantie niet aan te raken. Uiteraard wordt Kerstmis goed gevierd. Met een heerlijk kerstonbijt en een royaal kerstdiner in het zicht van de sfeervolle kerstboom, is er weinig wat te wensen overlaat.

Het klinkt ideaal en dat vinden wij van Summit Travel ook. In Frankrijk en Italië bieden wij vier prachtige chalets die deze luxe bieden. Alles wordt hier volledig verzorgd. Het enige dat je nog hoeft te doen is de kerstcadeaus inpakken en aanschuiven aan tafel.

Ook zo benieuwd geworden naar de gecaterde chalets? Ontdek hier meer van de uitgebreide mogelijkheden. Heb jij net zo’n goede ervaring met gecaterde chalets als de familie Geerlinks, laat het ons in de reacties weten.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *