Vier Koningsdag op de piste in het Franse skidorp Val Thorens

Koningsdag kan dit jaar feestelijk worden gevierd op de piste in Frankrijk. Dutchweek Val Thorens vindt plaats van zaterdag 27 april tot en met zaterdag 4 mei. Een ideale manier om in de meivakantie nog een keer te genieten van de pistes en de jaarlijkse braderie te ontlopen. Lees verder en ontdek meer over Koningsdag op de piste.

De jaarlijkse braderie ontlopen

Zie je ook weer zo op tegen die braderie die ieder jaar wordt georganiseerd? Wanneer je thuis bent loop je toch een rondje door de stad of het dorp om een kijkje te nemen. Als je niet oppast kom je nog met een snuisterijtje thuis ook en dat was eigenlijk al helemaal niet het plan. Een wintersportvakantie in Val Thorens is dan een ideale manier om Koningsdag in Nederland te ontlopen.

Genieten op de pistes in Val Thorens

Genieten op de pistes in Val Thorens

In de meivakantie naar de sneeuw

De meeste mensen denken bij de meivakantie alweer aan de zomer of gaan misschien op vakantie naar de zon. Maar wat dacht je van een meivakantie in de sneeuw? In Val Thorens ligt nog voldoende sneeuw om in de ochtend en begin van de middag de pistes te bedwingen. Zodra de temperatuur omhoog gaat worden de sneeuwcondities minder. Plof dan neer op het terras en geniet van het lekkere weer. Ontdek daarnaast de feestjes die worden georganiseerd en de après-ski mogelijkheden.

Koningsdag op de piste

Dutchweek Val Thorens is een populair evenement in de Franse Alpen. Een prima bestemming dus om samen met vele andere Nederlanders Koningsdag op de piste te vieren. Bedenk alvast maar goed wat je mee gaat nemen op deze wintersportvakantie. Ga jij op Koningsdag verkleed de piste op? In een mooi oranje skipak? En die befaamde oranje tompoucen, jummie, die wil je stiekem ook niet missen. Pak ze goed in, zodat ze heel aankomen in Val Thorens en je daar kunt genieten van het lekkers!

Dutchweek Val Thorens

Dutchweek Val Thorens

Liever Koningsdag helemaal ontlopen?

Wil je eigenlijk helemaal geen Koningsdag vieren? Dan zal Val Thorens niet jouw favoriete bestemming zijn in deze periode. Veel Nederlanders trekken juist naar dit evenement en Koningsdag zal hier dan vast en zeker ook gevierd worden. Maar er zijn nog meer mogelijkheden! Wat dacht je van de sneeuwzekere bestemming Sölden of de seizoensafsluiting in Iscghl? Ontdek hier nog meer over hooggelegen skigebieden in de Alpen, zodat je nog een keer buiten op de latten of het board kunt staan in die prachtige bergen!

Op zoek naar een accommodatie?

Ben je nog op zoek naar een accommodatie om in de meivakantie op wintersport te gaan? In Val Thorens, tijdens Dutchweek Val Thorens, hebben wij nog verschillende accommodaties beschikbaar! Bekijk hier de mogelijkheden met aankomst op zaterdag 27 april.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *