Laat je verzorgen in een catered chalet!

Een goede wintersport, daar kijken we nou echt naar uit. Juist in deze tijd. Wintersport staat voor frisse lucht, eindeloos lange dagen op de latten, een afzakkertje bij de openhaard, lekker nog even in de sauna, met zijn allen dineren, biertje erbij, op het terras, uitkijken over de prachtige witte landschappen… zucht. Laten we er samen van genieten. En hoe kun je beter genieten dan wanneer alles voor je verzorgd wordt? Niet dus! Daarom een tip van ons: kies voor een catered chalet. Wij hebben een aantal pareltjes in ons assortiment!

Flauchau

Verblijf in een catered chalet

We zijn natuurlijk allemaal toe aan een lekkere relaxte wintersport. Een vakantie vol met sportiviteit in de buitenlucht, maar heb je wel eens een catered skichalet overwogen? In zo’n chalet verblijf je alleen met je eigen groep. Wanneer je niet de maximum capaciteit van het chalet benut, verblijft iedereen ruim en kun je gemakkelijk afstand van elkaar bewaren. Zo verblijf je in je eigen veilige bubbel. 

Cave catered chalet La petitta

De ‘cave’ van Chalet La Petitta

Laat je verzorgen!

Een ander voordeel van catered chalet is dat je niet hoeft te reserveren in een restaurant in een dorp waar het soms toch wel erg druk is.. Wanneer de après-ski dit jaar niet of nauwelijks plaats zal vinden, is een eigen huis feestje toch net zo gezellig? Bovendien kun je “thuis” zelf bepalen hoeveel afstand je houdt en na de gezellige avond stap je zo je bed in. Zeker in de ‘cave’ van Chalet La Petitta, de zeer ruime gemeenschappelijke ruimte met eigen bar en de muziekinstallatie. 

Natuurlijk kun je ook gewoon gezellig de leuke dag bespreken met elkaar rond de openhaard en nog even de hammamruimte en sauna induiken in Chalet Brocard in Oz-en-Oisans. Wil je na het skiën lekker genieten in de sauna of jacuzzi, dan is Chalet Gelinotte ook gelegen in het rustige en idyllische Oz-en-Oisans een aanrader. Het is ook mogelijk om een chalet met speelruimte en een eigen terras te boeken. Wil je graag met een echte grote groep op wintersport… dan is Chalet Auhof in het gezellige Flachau ook een echte aanrader. Dit chalet heeft een maximum capaciteit van 26 personen, maar kan ook zeker met een kleinere groep geboekt worden. Zo kun je je prima vermaken in Chalet Bergkastel in het authentieke Nauders. 

Catered chalet Gelinotte

Heerlijk eten in Chalet Gelinotte

De voordelen van een catered chalet

De voordelen op een rijtje:

  • Genoeg ruimte wanneer je niet maximale bezetting van het chalet gebruikt (advies)
  • Exclusief verblijf met je eigen groep
  • Voldoende leefruimte voor een comfortabel verblijf
  • Veel gezelligheid met je eigen gezelschap 
  • Extra maatregelen ten behoeve van de gezondheid voor gast en personeel
  • Verzekerd van kosteloos annuleren bij negatief reisadvies en sluiting van skigebieden 

Dit klinkt toch als de perfecte oplossing in de huidige tijd? Lekker met je eigen gezelschap op wintersport en met elkaar je eigen plan trekken. En dat alles zonder te veel geregel, reserveringen en geplan. De vrijheid van een hutje in de middle of nowhere en de luxe van een hotel… een top combinatie! Bekijk ook eens ons aanbod van andere catered chalets.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *