Ongelimiteerd wintersportplezier met collega’s

Niet langer op de bierfiets door de stad, maar een overheerlijke Schnaps proeverij in de plaatselijke après-skibar. Niet meer paintballen in het bos, maar rodelen in de schemering van de maan. Dat kan op minivakantie met collega’s naar de sneeuw! Al jarenlang organiseert Summit Travel succesvolle bedrijfsuitjes naar de sneeuw. En de meeste zijn letterlijk en figuurlijk één groot feest.

Er wordt geskied, heerlijk genoten van het eten op de piste en drank vloeit ’s avonds rijkelijk tijdens de après-ski. Vele bedrijven hebben met z’n allen een gezellige tijd, werken aan een optimale teamspirit en plukken daar de vruchten van eenmaal terug op kantoor. De sfeer is beter, je weet wat je aan elkaar hebt en je hebt bovenal een geweldige tijd met elkaar gehad die nog jarenlang blijft nasudderen. Want was je er niet bij, dan heb je een kans gemist.

Geen reis hetzelfde

Elk bedrijf en elk team is uniek en daar hoort een reis op maat bij. Summit Travel zorgt ervoor dat het beste skigebied, hotel en andere wensen samenkomen in de reisbestemming van de groep. Daarnaast kan er vervoer naar de bestemming geregeld worden en is het geen probleem om skipassen van te voren te boeken. Zo zorg je er dus samen met Summit Travel voor dat een zorgeloze minivakantie gegarandeerd is. Hoewel, het is wat je er zelf van maakt.

Niets is ons vreemd

Want sommigen zien bij het woord vakantie de kans schoon om zich in de tienertijd te wanen. Het begint soms al in de gate van het vliegveld, waar de drank zich goed laat smaken. Waarna in het hotel blijkt dat de advocaat ook een talent heeft voor interieur styling. Of collega’s waarbij de opgekropte flirt zich in alle vormen uit tijdens de skiles. Uiteraard (en gelukkig) zijn deze situaties uiterst zeldzaam. Een goede tijd samen hebben en elkaar beter leren kennen dat is waar het om draait en dat alles ten behoeve van een verbeterde werksfeer. Want hoe leuk is het om te ontdekken dat de stille Willie van kantoor de gangmaker is en dat schlagers zingen echt zijn ding is. Of wat dacht je ervan om te ontdekken dat de hiërarchie op de piste compleet anders is dan op kantoor. Alles is mogelijk en Summit Travel helpt je om de ideale reis samen te stellen.

Bouw jij met jouw team graag aan een sterke(re) teamspirit of verdient jouw crew het om er even tussenuit te gaan? Boek dan nu een bedrijfsuitje met Summit Travel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *