Openingsweek Val Thorens 2013

Eindelijk nieuws over de kick-off van het wintersportseizoen in Val Thorens! In de week waarin het skiseizoen groots wordt afgetrapt, is het exclusieve concert van een populaire Nederlandse act toch wel het jaarlijkse hoogtepunt! Dit maal hebben The Opposites de eer om het sportieve publiek te vermaken!

Openingsweek Val Thorens 2013 03

Opening Val Thorens

In navolging op de voorgaande vier jaren, vindt het eerste lustrum van de openingsweek in Val Thorens plaats van 7 t/m 13 december 2013. In het hoogst gelegen skidorp van de Alpen kan al geskied worden vanaf medio november tot en met begin mei! Het gehele Les Trois Vallées skigebied opent ook op 7 december (als de weersomstandigheden geen roet in het eten gooien), waardoor je die week, met een uitgebreide skipas, maar liefst 600 km. pistes hebt om je op uit te leven. 

Openingsweek Val Thorens 2013 01

Concert op de piste

Naast de vele feestjes die dagelijks tijdens de start van het seizoen in Val Thorens plaatsvinden, hebben acts als Kane, Waylon en Go Back to the Zoo de bergen al flink laten schudden op hun grondvesten. In 2013 is het dus de taak van het Nederlandse rapduo The Opposities om de menigte te laten rocken. Willy en Big2 scoorden onder andere hits met ‘Broodje Bakpao’, ‘Slapeloze nachten’ en ‘Sukkel voor de liefde’.

Feesten tijdens opening

Elke dag is er een feest in het Snowcafe, de 360-bar of bij Malaysia! Zo is er een Oktoberfest, Hollandse avond, Sneeuwbalfestival en nog veel meer. Het concert vindt op maandag 9 december plaats vanaf 16.00 uur bij de 360-bar (op de piste). Wegens weeromstandigheden kan het concert verplaatst worden naar de Malaysia. Alle evenementen deze week zijn vrij toegankelijk voor iedereen! Voor meer informatie over het exacte programma kun je kijken op de website van RTL5 wintersport (organisator van de feesten).

Openingsweek Val Thorens 2013 02

Openingsweek arrangementen

Wil je hier graag bij zijn? Boek dan snel je verblijf via Summit Travel. Arrangementen zijn te boeken vanaf € 261 p.p. (voor 7 nachten o.b.v. logies + 6-daagse skipas).

Was jij er de afgelopen jaren ook bij? Deel je ervaringen met ons door hieronder een reactie achter te laten!

One thought on “Openingsweek Val Thorens 2013

  1. Serge schreef:

    Geldt deze actie nog, of was dat alleen voor 2013?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *