Romantisch Les Menuires: kerstsfeer, nieuwjaarsvuurwerk en Valentijnsdag

In het zicht van een verlicht dal klop jij de vers gevallen sneeuw van je winterjas. Je opent de deur van je tijdelijke thuis en de warmte streelt je gezicht. Het huis is vol, vol gezelligheid en jouw liefsten. Kerst dient zich aan en je schiet je sloffen aan. Knus in volle verwachting van wat komen gaat schuift de familie aan tafel. Het kerstmaal vers uit de oven staat dampend te wachten tot hij naar tevredenheid wordt opgepeuzeld. Er wordt geproost op een wondermooie Kerst en een nog mooier nieuwjaar. De lampen gaan uit, de kaarsen gaan aan en het winterse kerstfeest kan beginnen. 

X-masbox

Wij weten het zeker. De koudste tijd van het jaar kun je het beste vieren in de warmte van je geliefden met het uitzicht op besneeuwde bergtoppen en een dal vol lichtjes. Kerstavond in Les Menuires wordt traditiegetrouw ingeluid met een fakkelafdaling uitgevoerd door de skileraren van de Franse skischool. Traditionele muziek, glühwein, lekkere hapjes en vuurwerk ontbreken niet, waarna er vol spanning gewacht wordt op de Kerstman. Maar dit jaar is het nog specialer. Les Menuires heeft een niet te missen verrassingspakket samengesteld voor haar gasten die je op hun website kunt vinden. De kerstverrassing is goed voor vier personen, inclusief verblijf in een appartement en een zesdaagse familieskipas voor het Trois Vallées gebied. Klinkt goed! Maar wat is Kerst zonder kerstboom? Daarom geeft Les Menuires jou een echte kerstboom én een doos vol kerstversiering. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de boom te versieren, een lekker kerstmaal bereiden en te genieten van een onvergetelijke Kerst in Les Menuires.

Klap op de vuurpijl

Het prachtige berglandschap is bedekt met een verse laag poedersneeuw en de skistad wordt verlicht door duizenden lampjes. Maar het nieuwe jaar is niet beter in te luiden met een paar goede klappers en mooi siervuurwerk. Zo denkt Les Menuires. Want ieder jaar is het weer een waar spektakel.

Love is in the air

Een prille liefde of eeuwige hartendief, 14 februari is de dag om de liefde te vieren. Duik samen met jouw vlam op een slee het dal in van Les Menuires en geniet van de vier kilometer lang geprepareerde piste. Speciaal voor Valentijn is deze piste omgebouwd tot rodelbaan. Gezellige lichtjes maken de route compleet en een glas champagne en rozen bij aankomst sluiten het romantische tochtje af. Waarna de avond nog jong is voor veel meer romantiek.