Save the best for last: het seizoen afsluiten tijdens Dutchweekend Gerlos

Eerste skidag

Save the best for last. Daarmee doelen we op het einde van de maand maart en natuurlijk de twee Dutchweekend evenementen die komen gaan. Volgende week begint Dutchweekend Saalbach en de week daarna Gerlos. Twee topevenementen en een prachtige manier om het wintersportseizoen feestelijk af te sluiten. Ditmaal in de schijnwerpers: Dutchweekend Gerlos 2017. Van 29 maart tot 2 april kleurt dit dorp oranje en jij kan er nog bij zijn!

Een van de beste skigebieden van Oostenrijk

Gerlos, een Hollandse enclave in hartje Oostenrijk. Jaarlijks kiezen vele Nederlandse wintersporters voor deze topbestemming en daar is natuurlijk een reden voor. Het Zillertal skigebied behoort tot een van de beste skigebieden van Oostenrijk en Gerlos is een van de gezelligste wintersportdorpen Het Zillertal biedt met 487 kilometer piste natuurlijk oneindig skiplezier en ook het eigen skigebied rondom Gerlos is niet mis: 140 kilometer piste. De hoge ligging van het gebied zorgt ervoor dat je tot april kunt skiën. Zo ligt het Zillertal er momenteel bij:

Dutchweekend Gerlos 2017 Dutchweekend Gerlos 2017 Dutchweekend Gerlos 2017 Dutchweekend Gerlos 2017

Dutchweekend Gerlos

Een vuurdoop voor Gerlos. Saalbach ging voor en met veel succes wel te vermelden. Kunnen we dat in Gerlos ook? Wij denken van wel! Hier is alvast de teaser:

Naast de feestjes, geniet je natuurlijk van een prachtig skiavontuur. Voorjaarsskiën welteverstaan. Om je alvast maar een impressie van het Zillertal te geven:

Ga mee naar Gerlos

We hebben nog een klein aantal kamers beschikbaar tegen aantrekkelijke prijzen, bijvoorbeeld in:

Hotel Central

Aparthotel Alpenhof

Hotel Grubachhof

Aparthotel Ferienhof

Zorg echter wel dat je snel bent, want er zijn nog slechts enkele kamers en appartementen beschikbaar. Bekijk ook onze Gerlos pagina eens voor nog meer mooie arrangementen!

Een feestelijke seizoensafsluiter in Gerlos, daar wil je toch bij zijn?