Seizoensopeningen, welke mag je dit jaar echt niet missen?

Seizoensopeningen worden in verschillende skigebieden uitbundig gevierd. Mocht je nog twijfelen over de seizoensopening die jij gaat bezoeken, wij helpen je graag een handje! De seizoensopeningen in Sölden, Serfaus-Fiss-Ladis én Val Thorens zijn namelijk echte aanraders. Lees verder en ontdek welke seizoensopening het beste bij jouw voorkeuren past!

Sölden

Vanaf 17 september 2018 kan er alweer genoten worden van de wintersport bij Sölden! Van 26 tot 28 oktober vindt in Sölden de ‘Alpine World Cup’ plaats. Tijdens dit evenement strijden topatleten tegen elkaar op de Rettenbach-gletsjer om de éérste World Cup van het jaar! Ondanks het feit dat het skigebied al even geopend is, worden deze wedstrijden gezien als het startsein van het nieuwe wintersportseizoen in Sölden! Op zaterdag wordt de Word Cup traditioneel geopend door de vrouwen tijdens de reuzenslalom.

Seizoensopening Serfaus-Fiss-Ladis

Ook de opening van het skigebied Serfaus-Fiss-Ladis wordt feestelijk gevierd. 7 december 2018 begint het nieuwe wintersportseizoen in Serfaus-Fiss-Ladis. Dit weekend gaat dan ook van start met het driedaagse Snowfestival. Het festival is goed gevuld met gezellige feesten, veel champagne en daarnaast diverse live-concerten om te zorgen voor een goede start van het seizoen! De aftrap van het weekend vindt plaats op 7 december vanaf 13.00 uur bij het Komperdell station. Dit spetterende begin van jouw wintersportseizoen mag je niet missen!

Serfaus-Fiss-Ladis

Serfaus-Fiss-Ladis

Val Thorens

‘La Grande Première’, ook wel de grote opening, zo wordt de opening van het winterseizoen in Val Thorens genoemd. Geniet van een hoop gezelligheid in het dorp en op de piste. Ontdek tijdens de seizoensopening van Val Thorens daarnaast de nieuwste snufjes op het gebied van wintersport. Test de nieuwste producten en laat je ook adviseren door de experts in het gebied. Tijdens ‘La Grande Première 2018’, van 24 november tot 28 november, zijn er 57 verschillende merken aanwezig met allen eigen producten en informatie. Op zaterdag zal er ook een concert plaatsvinden!

Bij welke seizoensopeningen ben jij te vinden?

Kun jij ook niet wachten tot de skigebieden weer openen? Bij welke seizoensopeningen ben jij te vinden? Laat het ons weten! Twijfel je nog, heb je nog vragen of ben je er nog niet helemaal uit? Onze reisadviseurs helpen je graag verder. Summit Travel zorgt voor jouw onvergetelijke wintersportvakantie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *