De Ski Alpin Card is een nieuwe skipas! Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vanaf winter 2019-2020 is er een nieuwe skipas geïntroduceerd, namelijk de Ski Alpin Card. Met deze skipas heb je toegang tot de pistes in het skigebied van Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn én het skigebied van Zell am See en Kaprun. Dat wordt vanaf komende winter dus genieten van ongekende mogelijkheden in verschillende skigebieden met slechts 1 skipas die je bij je boeking ontvangt!

Verbinding Zell am See en Saalbach

Deze skipas is in het leven geroepen door een nieuwe verbinding. Vanaf dit wintersportseizoen kun je vanuit het Skicircus Saalbach-Hinterglemm een blauwe dalafdaling maken richting Viehhofen. Vanuit Viehhofen maak je vervolgens de oversteek naar het skigebied van Zell am See-Kaprun met de zellamseeXpress. Andersom, als je vanuit het skigebied van Zell am See-Kaprun komt, dan moet er een klein stukje met de skibus worden afgelegd.

Naar de Kitzsteinhorn gletsjer

Daarnaast is er vanaf winter 2019-2020 een directe liftverbinding tussen het bij Kaprun gelegen Maiskogel skigebied en de Kitzsteinhorn gletsjer. Met de komst van de K-onnection zal er een grote ergernis, met name in het hoogseizoen, verdwijnen. Dankzij deze nieuwe verbinding hoef je niet meer met de auto of skibus naar de gletsjer en dit scheelt een hoop drukte op de weg en dus tijd. Je hebt vanaf het komende wintersportseizoen dus gemakkelijker toegang tot de Kitzsteinhorn gletsjer.

Skiën op de Kitzsteinhorn gletsjer

Skiën op de Kitzsteinhorn gletsjer

Vele pistekilometers

Nu is uiteraard nog de vraag wat deze nieuwe skipas je nou eigenlijk oplevert? Hoeveel kilometer piste kun je vanaf de komende winter ontdekken met de Ski Alpin Card? We zullen je niet langer in spanning houden. In totaal geniet je nu van maar liefst 408 kilometer aan pistes. En dat allemaal met slechts 1 skipas die bij je verblijf zit inbegrepen.

Ga jij komende winter van de Ski Alpin Card gebruik maken?

Het mag duidelijk zijn dat de Ski Alpin Card een groot voordeel is voor jouw wintersportvakantie. Wil jij graag 408 kilometer aan pistes ontdekken? Dat kan! Ontdek hier de accommodaties in het skigebied van Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn en het skigebied van Zell am See en Kaprun. Mocht je nog vragen hebben of advies willen, dan staan onze reisadviseurs voor je klaar! Zij helpen je graag verder bij de zoektocht naar jouw onvergetelijke wintersportvakantie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *