Spannende Netflix films & series in de sneeuw

Spannende Netflix films en series

Inmiddels is het bijna zomer en, jeetje, wat verlangen wij naar de sneeuw en de bergen… Na een heel seizoen overgeslagen te hebben kunnen we niet wachten om jullie weer een onvergetelijke wintersport te bezorgen. De zomer moet nog komen, maar er is niks mis met alvast naar de wintersport toe leven. Kom alvast in de mood met een aantal spannende Netflix films en series die zich in de sneeuw afspelen! Waarschijnlijk hebben velen van jullie Netflix al uitgespeeld en weet je niet meer wat je moet kijken. Daarom hebben wij een lijst gemaakt met een aantal spannende Netflix films en series die zich afspelen in de sneeuw.

The Midnight Sky (2020)

Een film geregisseerd door de hoofdrolspeler (en de onwijs populaire) George Clooney. The Midnight Sky speelt zich af op de Noordpool tijdens een wereldramp waar een eenzame wetenschapper “Augustine” contact probeert te leggen met astronauten. De film staat sinds 10 december op Netflix. Zelf heb ik hem nog niet gezien, maar hij staat zeker op mijn lijst!

Snowroller (1985)

Een gedateerde, maar hilarische Zweedse comedyfilm uit 1985. Oorspronkelijk is dit het tweede deel van de reeks Sallskapsresan. Stig Helmer gaat in Snowroller weer samen met zijn Deense vriend Ole op vakantie. Deze keer kiezen ze voor een wintersportvakantie naar de Alpen. De perfectie film voor als je even toe bent aan 1,5 uur lachen en wat inspiratie op wilt doen voor als we weer kunnen! Het is wel handig om de ondertiteling aan te zetten aangezien de film Zweeds gesproken is! 😉

Jusqu’au Déclin (2020)

Jusqu’au Déclin is een Frans gesproken actiefilm die zich afspeelt in Canada. De familieman “Antoine” neemt deel aan een survivaltraining. Een ongeluk in het afgelegen trainingskamp zorgt voor een verdeeldheid onder de “survivalists”, wat tot grote paniek leidt. De catastrofe die hen te wachten staat, zagen ze niet aankomen… Een ware strijd voor hun leven. 

Glacé / The Frozen Death (2017)

Glacé is een Frans gesproken thrillerserie uit 2017. De serie speelt zich af in de Franse Pyreneeën. Er wordt iets gevonden in de bergen aan een kabelbaan en het onderzoek wordt gestart… Rechercheur Martin Servaz wordt opgeroepen om de opvallende moordzaak op te lossen. Iets verderop houdt een psychiater sessies met de seriemoordenaar Juliann Hirtmann, die in het verleden gearresteerd is door Martin. De spannende serie heeft tot nu toe 1 seizoen maar wat niet is, kan natuurlijk nog komen!

Fargo (2014)

We sluiten af met een serie die bij veel mensen wellicht al bekend is. Fargo is een true-crime misdaadserie die is gebaseerd op de film Fargo uit 1996, maar dan compleet met veel sneeuw en zwarte humor. In elk seizoen staat er een andere misdaad centraal die opgelost moet worden. Wanneer je Fargo de film hebt gezien, weet je dat er aardig wat doden werden betreurd, maar in de serie vallen ze echt bij bosjes… Inmiddels staan er 3 seizoenen op Netflix dus ‘bingen’ maar!

Kun je na het zien van al die sneeuw niet meer wachten tot je je weer in de sneeuw kunt begeven? Wij snappen het… Als je nu boekt heb je al die maanden al voorpret, er is niets leukers dan toeleven naar de volgende vakantie! Wist je dat er inmiddels volop geboekt kan worden bij Summit Travel voor aankomend seizoen? Sterker nog, er wordt al volop geboekt. Neem voor ons aanbod gerust een kijkje op onze website en staat de accommodatie die je zou willen boeken er niet tussen? Neem dan contact op met een van onze reisadviseurs, wij bezorgen je graag een onvergetelijke wintersportvakantie!