Stoer doen op de piste tijdens de lunch

De twintig medewerkers van Joost-IT zitten normaal gesproken achter hun beeldschermen en doen daar hun best voor het beste resultaat. Tijdens de lunch gaat heus niemand stoer lopen doen om indruk te maken op de rest. Hoe anders is dat in de sneeuw. Dat bleek wel tijdens het bedrijfsuitje in april met zeven heren (waaronder één beginner) en twee dames (beide beginners). Wintersport maakt oerkrachten los in de mens!

Joost IT: specialist in selectie, implementatie en beheer van IT Tooling en ondersteuning bij de implementatie van Agile of DevOps.

Summit Travel: marktleider op het gebied van groepsreizen en bedrijfsuitjes naar de sneeuw.

April 2019. Frankrijk. Les 2 Alpes. Een negental medewerkers van Joost-IT luncht regelmatig op het terras van Chalet de la Toura bij het Jandri middenstation. Ook de drie beginners zijn van de partij. Joyce, een van die beginners: “Wij hadden beneden les van skileraar Jaques – leuke vent – maar gingen voor de lunch soms zonder ski’s met de Jandri omhoog. Leuk om samen te komen met de gevorderde skiërs, waaronder ook onze twee directeuren. Boven deze lunchplek heb je de steile hellingen. De betere skiërs gingen tijdens de lunch soms stoer doen door daar hun kunsten te showen. Dolle pret toen we Eduard een prachtige schuiver zagen maken.”

Deze groepsfoto in de sneeuw hebben we ontvangen van Joost-IT

Deze groepsfoto in de sneeuw hebben we ontvangen van Joost-IT

Samen wintersporten is erg goed bevallen. Volgend jaar gaan we zeker weer naar de sneeuw samen, zegt Joyce die het bedrijfsuitje samen met Summit Travel organiseerde: “Enkele collega’s die de kat uit de boom keken, hebben nu al toegezegd mee te gaan. En we gaan niet weer tot april wachten. We willen nu het liefst al in januari.” Joost IT zit in Leidschendam en dat is om de hoek van SnowWorld Zoetermeer. “Ik ga zeker door met lessen in de hal en ik denk dat daar ook wel een bedrijfsgroepje zal ontstaan!”, zegt Joyce enthousiast!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *