Summit Travel schittert op het witte doek met een live-action scene

Een primeurtje voor Summit Travel. Vorige week vonden de opnames van het SBS6-programma Tracks and Trails plaats. In de hoofdrol niemand minder dan Summit eigenaar Robert Flik, die o.a. de pro’s van een winters bedrijfsuitje in Saas-Fee toelicht en uitlegt waarom je de Dutchweekend evenementen eigenlijk niet mag missen…

Op een regenachtige dinsdagmiddag stonden wij met Robert en het marketingteam bij de Snowplanet indoorskibaan bij Velsen-Zuid. Naam en plaats deden niet echt Tirools aan, maar zodra we de hal binnenstapten nam de winterse sfeer ons bij de hand en kregen we spontaan zin in de wintersport.
Tracks and Trails is hèt programma voor de echte bergsportliefhebber. Bij aankomst werden we ontvangen door het team van Tracks and Trails en namen we gezamenlijk het script door. Vervolgens gingen we de skihal in om het decor op te bouwen.

witte doek

De Summit Travel- en Dutchweek bannervlaggen waren vanuit Rotterdam meegereisd en droegen bij aan de gewenste setting

Bedrijfsuitjes

De eerste set werd gefilmd in het Tiroler restaurant met op de achtergrond de piste. Robert vertelde een stukje over het Zwitserse dorp Saas-Fee en de geschiktheid van dit gebied voor bedrijfsuitjes. Het bleek al snel dat Robert talentvol is op het witte doek. Hij had weinig re-takes nodig en de enige keer dat het opnieuw moest, was te wijten aan een oudere vrouw die met een harde schelle lach haar vallende kleinkind uitlachte.

witte doek

Robert (de Niro) in actie

Klappertanden

Voor de laatste twee sets moesten we de ijshal in. Robert was inmiddels in skikleding gehesen en nam plaats onderaan de piste. Tijdens de tweede set lichtte hij toe waarom Val Thorens een uiterst geschikte wintersportbestemming is en dat het meer is dan zomaar een skiresort. Het aanschouwend publiek had helaas geen skiuitrusting gekregen en keek klappertandend toe hoe Robert ook de tweede scene rockte.

witte doek

Vereeuwigd op het witte doek

James Bond

Set drie was het meest spectaculair. Robert moest zijn zegje doen over de Dutchweekend evenementen terwijl hij skiënd de piste afging. De cameraman volgde hem vanuit verschillende invalshoeken. Met genoeg inlevingsvermogen leek het stiekem wel op een opname uit James Bond.

Robert met een live-action scene:

Voor zowel Summit Travel als Robert Flik was het maken van een tv-opname een bijzondere ervaring. We zijn dan ook zeer benieuwd naar de resultaten. Het winterseizoen van Tracks and Trails begint aan het einde van november en is te zien op SBS-6.

De afleveringen met Robert:

  • De Val Thorens-aflevering, zaterdag 3 december om 16:30 (herhaling 1e Kerstdag 10:30)
  • De Events-aflevering, zaterdag 24 december om 16:30 (herhaling 15 januari 10:30)
  • De Saas-Fee-aflevering, zaterdag 31 december om 16:30 (herhaling 20 januari 10:30)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *