Summit Travel in de voorbereiding op wintersportseizoen 2017/18

wintersportseizoen 2017/18

Wat doen wij als wintersportaanbieder tijdens de zomermaanden? Want ja, de winter is ons product en ons product is momenteel met vakantie. Uiteraard betekent dit niet dat wij op onze stoel zitten te wachten tot deze terugkeert. In plaats daarvan: voorbereiden, voorbereiden, voorbereiden…

Gewapend

In een ver verleden schreven wij een artikel over Summit Travel in de zomer. Een klassieker van de baas (met foto). Feitelijk gezien is er natuurlijk wel wat veranderd. Ons team is gegroeid en in de zomer kun je prachtige reizen maken naar de Alpen via ons zomerlabel Alpenreizen. Ons doel is echter wel hetzelfde gebleven: “ Gewapend met de bekende Summit-service onze vaste klanten steviger aan ons binden en daarnaast jaarlijks een groot aantal nieuwe klanten verrassen met ons aanbod en onze service.”

Over aanbod gesproken, we breiden uit: “ We willen deze zomer zo’n 600-650 arrangementen gaan aanbieden op de website en daarmee een groei van 10 tot 20 procent beramen.” Op het moment van schrijven staat op onze website al 55% van het assortiment voor de winter 2017/18 online en is voorzien van prijzen en beschikbaarheid. Absoluut de moeite waard om te kijken of jouw favoriete accommodatie al te boeken valt en of je profiteert van leuke vroegboekkorting!

wintersportseizoen 2017/18
Summit druk bezig met de voorbereidingen…

Tips & tricks

Naast een ruimer aanbod, gaan we ook extra inzetten op service. “Mensen moeten bij ons terecht kunnen voor snelle service, zodat ze weten van: ‘ik bel, word meteen geholpen en kan rekenen op goede service.” Daarnaast gaan we meer berichten schrijven die direct hulp bieden bij het kiezen van het juiste hotel, dorp of skigebied. Accommodaties, dorpen en gebieden zullen beschreven worden inclusief foto’s, video’s en persoonlijke tips & tricks.

Om ons product nog beter te leren kennen, reist het Summit Travel team komende zomer meerdere malen naar de Alpen. We gaan op bezoek bij het lokale pension of hotel, ontdekken (nieuwe) dorpen en testen de ‘local cuisine’. Leuke verhalen, fotoreportages en persoonlijke aanbevelingen op onze blog deze zomer. Houd deze dus in de gaten!

wintersportseizoen 2017/18
Ons doel is om ons product nog beter te leren kennen

Al met al een druk zomerprogramma, maar wij hebben er zin in. Daarnaast hopen we dat het voor iedereen een topzomer wordt met mooi weer en veel genietmomenten. Want genieten dat doen wij ook, ook al kijken we stiekem uit naar het moment dat de winter terugkeert van vakantie.