Tips voor de Dutchweek!

Dutchweek Saalbach

Lange nachten, weinig slaap en de hele dag druk aan het sporten. Dit is een Dutchweek! Voor sommigen kan dit zwaar vallen, daarom hebben wij een aantal tips voor jou om het vol te houden tijdens de Dutchweek.

Een goede bodem

Een goede voorbereiding is het halve werk. Zorg daarom altijd dat je goed eet. Tijdens een Dutchweek zullen er zeker drankjes genuttigd worden en dat is af te raden op een lege maag, heel vanzelfsprekend maar o zo vaak vergeten. Gelukkig weet de Oostenrijkse keuken daar wel raad mee. Grote porties met veel koolhydraten staan meestal op het menu in de berghutten. Een stevige lunch met een bord pasta of rijkelijk belegde boterhammen is ideaal. Of heb jij meer zin in de gerechten waar Oostenrijk bekend om staat zoals een große Wiener schnitzel of Kaiserschmarrn?

Een goede bodem begint al wanneer je opstaat. Zorg voor een goed, stevig ontbijt. Bak of kook een paar eieren, neem er wat spek en een broodje bij. Vitamientjes? Neem ’s ochtends wat fruit, in de vorm van jus d’orange bijvoorbeeld. Kortom, zorg dat je genoeg (gezond) eet.

Ik ga op Dutchweek en neem mee:

Warme kleding, een zonnebril, zonnebrandcrème en mijn gouden keeltje. Want tijdens de Dutchweek sta je natuurlijk op het terras, in frisse en koude berglucht en (hopelijk) in de zon de après-ski hits mee te zingen of een dansje te wagen. Ingrediënten voor een fantastische tijd. Tip: draag de warme kleding in laagjes zodat je tussendoor wat uit kan doen!

Dutchweek

Maak een keuze

Wijn na bier geeft plezier, of was het wijn VOOR bier geeft plezier? Maak bij je eerste drankje een keuze en hou het hier de rest van de dag bij. Zo voorkom je dat je veel dingen door elkaar gaat drinken wat niet altijd goed gaat.

Mocht je eerste keuze een Jägerbomb zijn? Denk dan nog wel een extra keer na of je toch niet moet wisselen naar bier! Drink er verstandig wat fris of water tussendoor, dit zorgt er alleen maar voor dat je het langer vol kan houden, en nog langer plezier kan hebben!

Een fijne accommodatie

Tijdens de Dutchweek ga je weinig slaap krijgen, dat klopt. Maar dan is het wel zo fijn als je dan eindelijk in bed ligt, dat die nog goed is ook! Een sauna voor het herstel van de spieren of bijkomen in het zwembad, heerlijk toch? Steeds meer accommodaties in skigebieden hebben een eigen wellness, fitnessruimte en een zwembad. Alles om heerlijk te relaxen na een drukke dag op de piste of nacht vol feest. Wij doen onze uiterste best voor je om de beste accommodaties te selecteren, speciaal voor jou. Summit Travel biedt een divers aanbod aan verschillende soorten accommodaties voor de Dutchweek met gunstige ligging.