Vignet Oostenrijk 2018: ook online verkrijgbaar!

Het Autobahnvignet Oostenrijk 2018 is vanaf vandaag verkrijgbaar bij diverse verkooppunten, zoals de ANWB of bij de benzinepompen aan de grens van Oostenrijk. Dit jaar is de kleur rood en is het vignet geldig vanaf 1 december. Nieuw dit jaar is het digitale vignet, die nu ook al te verkrijgen is!

Het vignet Oostenrijk is te verkrijgen met een aantal dagen geldigheid:

  • 10 dagen
  • 2 maanden
  • 1 jaar

Het jaarvignet is in totaal 14 maanden geldig (van 1 december 2017 tot en met 31 januari 2019). De meeste wintersporters hebben voldoende aan het vignet Oostenrijk met een geldigheid van 10 dagen. Ga je ook in de zomer op vakantie, of ga je vaker op wintersport naar Oostenrijk? Bereken dan welk vignet het voordeligst uitkomt voor jou.

Digitaal vignet Oostenrijk

Het digitale vignet voor Oostenrijk is ook geldig vanaf 1 december 2017. Echter, vanwege de 14 dagen bedenktijd gaat de geldigheid pas na 18 dagen in. In onderstaand filmpje staat alles uitgelegd.

Wil je dit jaar over naar een digitaal Autobahnvignet? In de webshop van Asfinag kun je deze kopen. Noteer in je agenda wanneer je het digitale vignet uiterlijk moet aanschaffen vanwege de bedenktijd. De prijs van het digitale en gewone vignet zijn hetzelfde. Maar het scheelt jou het jaar erop weer een hoop krabben!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *