Vroegboeken: waarom nu al je wintersportvakantie boeken?

Er wordt volop gewerkt aan het nieuwe wintersportseizoen. Wist je dat bijna al onze accommodaties alweer te boeken zijn voor het nieuwe seizoen? Nog steeds zijn we bezig met het uitbreiden van ons assortiment met nieuwe accommodaties, skidorpen én skigebieden! Echter is de vraag natuurlijk, waarom zou je de wintersportvakantie nu al boeken? Wat zijn eigenlijk de voordelen van vroegboeken? Wacht niet te lang, lees snel verder en boek alvast!

Verblijf in jouw favoriete accommodatie

Een groot voordeel van vroegboeken is dat je nog keuze hebt uit (bijna) alle accommodaties. Dit wil dus zeggen dat ook jouw favoriete accommodatie nog beschikbaar is. De populaire bestemmingen en accommodaties vliegen altijd snel de deur uit. Met vroegboeken ben je verzekerd van jouw favoriete wintersportbestemming én voorkom je een hoop stress. Je loopt namelijk niet het risico dat het helaas al  uitverkocht is, je net mis grijpt en de zoektocht opnieuw moet beginnen. Met name kerst, Oud & Nieuw en de voorjaarsvakantie zijn enorm populair. 

In de zon genieten op de berg

In de zon genieten op de berg

Flinke kortingen

Profiteren van flinke kortingen is een extra voordeel van vroegboeken. Wanneer je een vakantie vroeg boekt, geniet je automatisch van een leuk financieel voordeel. Wat dacht je bijvoorbeeld van €92,00 korting per persoon bij een verblijf in Appartementen Bauernhäusl in Sölden? Of tot wel €128,00 korting per persoon in Sporthotel Brixen in Brixen im Thale? Daar kun je weer leuk van gaan après-skiën of besteden aan een nieuwe outfit. Zeker als je toch al weet dat je ook volgend wintersportseizoen toch niet zonder de sneeuw en pistes kunt!

De voorpret kan alvast beginnen

Zodra je vakantie gepland staat en geboekt is, kan de voorpret beginnen. Je hebt een vakantie om naar uit te kijken. Bekijk online alvast de omgeving die je kunt gaan verkennen en ontdek de mogelijkheden. Misschien kun je nog wel een dag een uitstapje maken naar bijvoorbeeld een ander skigebied.

Alvast vooruitkijken naar je volgende wintersportvakantie

Alvast vooruitkijken naar je volgende wintersportvakantie

Ga jij vroegboeken?

Heb jij je wintersportvakantie voor volgend jaar al gepland staan? Wacht niet te lang, want velen zijn alweer aan het vroegboeken. Geniet van de voordelen die vroegboeken met zich meebrengt en plan jouw wintersportvakantie voor seizoen 2019/2020 alvast! Voor vragen kun je contact opnemen met onze reisadviseurs. Bekijk hier alvast alle accommodaties!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *