Waarom zou je je wintersport al in de zomer boeken?

Mis je de witte wereld en de frisse berglucht? Droom je ook al weg bij het idee dat je weer gaat wintersporten? Meerdere accommodaties zijn al beschikbaar waardoor je nu al je wintersport kunt boeken. Bij ons kun je bij veel accommodaties tot wel 6 weken voor vertrek kosteloos annuleren. Ook zullen wij de komende tijd ons assortiment met skigebieden, skidorpen en accommodaties verder uitbreiden met nieuwe pareltjes. Nu is de zomer net begonnen en vraag je je natuurlijk af waarom je nu al zou boeken voor komende winter? Lees snel verder!

De beste accommodaties voor de beste prijs

Het voordeel van “vroegboeken” is dat veel accommodaties worden aangeboden met vroegboekkorting. Wat dacht je bijvoorbeeld van een verblijf in Elisabeth Hotel in het populaire Mayrhofen met tot wel €223,- korting per persoon? Dit centraal gelegen 4-sterrenhotel ligt overal dichtbij. Met de mooie kamers en luxe faciliteiten is dit hotel zeer geschikt voor wintersporters die echt willen genieten tijdens hun wintersportvakantie.

Ga je liever naar Serfaus? Ook Hotel Alpenruh heeft tot wel €117,- korting per persoon. Dit mooie 4-sterrenhotel is van alle gemakken voorzien en daarmee geschikt voor ieder type gezelschap. Het hotel ligt 150 meter van het centrum en de ideale Dorfbahn-metro, die je naar het skigebied van Serfaus brengt, ligt op slechts 100 meter.

Met een korting tot wel 79,- per persoon in de voorjaarsvakantie en kerstvakantie is 3-sterren Boutiquehotel Lindenhof in Bad Gastein ook een goede keuze. Heeft een fijne ligging nabij de skilift en het centrum van Bad Gastein en de skibus stopt op maar 100 meter afstand van het hotel.

Dit was een kleine greep uit onze aanbiedingen, kijk voor het gehele aanbod ook op onze website.

Hotel Alpenruh
Hotel Alpenruh in Serfaus

Er is nog een ruime keuze

Wanneer je er op tijd bij bent, is er nog een ruime keuze aan accommodaties beschikbaar. Als de boeking in je favoriete accommodatie vast staat, scheelt dat boekingsstress. Het is voornamelijk handig om er snel bij te zijn wanneer je in een van de populaire vakantieweken zoals in de kerstvakantie of voorjaarsvakantie wilt gaan, deze weken zijn het snelst volgeboekt. Vaak zijn de pareltjes in de zomer al allemaal volgeboekt voor de populaire weken. Voor deze populaire periodes raden wij aan om zo vroeg mogelijk te boeken en als je er op tijd bij bent kun je soms ook met leuke kortingen boeken. Wie wil er nou geen mooie witte kerst?

Ook is het wanneer je met een grote groep op vakantie gaat handig om er vroeg bij te zijn. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren en sommige mensen zijn gebonden aan bepaalde periodes. Om aan alle eisen van de groep te voldoen is het verstandig om op tijd te boeken. Daarnaast is het erg leuk om met elkaar uit te kijken naar de wintersportvakantie!

Laat de voorpret maar beginnen 

Vroeg boeken is ontzettend leuk. Zodra je je vakantie hebt geboekt kan de voorpret beginnen! Niks leukers dan uitkijken naar je volgende vakantie. Ga je met een groep op wintersport? Maak dan ook een WhatsApp groep aan, zodat jullie de plannen kunnen bespreken in de groep. Hierin kun je ook bespreken wie wat meeneemt, of vraag tips over wat je nou echt niet mag vergeten op wintersport. Ga met elkaar skiën in een indoor skihal of tag elkaar op social media om ideeën op te doen voor de wintersportvakantie. Wanneer je weet waar je naartoe wilt kun je je ook alvast verdiepen in de omgeving waarin je zal verblijven. Een kleine tip: ga ook eens een dag een ander gebied of dorp bekennen!

Vroeg boeken Wintersport Sneeuwballengevecht Zell am See
© Zell am See-Kaprun Tourismus – www.zellamsee-kaprun.com

Wil jij vroeg boeken? 

Wil jij alvast brainstormen over waar jij naartoe wilt volgend seizoen? Wij hebben een overzicht waarin je alle bestemmingen kunt bekijken. Wil je voordelig op vakantie met een mooie vroegboekkorting? Bekijk dan ons aanbod.