“Zon, zee en Summit Travel”

Het contrast kan bijna niet groter zijn: buiten vallen de mussen dood van het dak, binnen zitten wij van Summit Travel verhit door te ploeteren om alles gereed te krijgen voor… de winter. Met een ijskoude airconditioning in onze nek, dat dan weer wel.

We hebben het al eens eerder laten vallen: als je werkt voor een reisorganisatie die zich ‘slechts’ bezighoudt met wintersport dan kun je de vraag “wat doen jullie dan in de zomer?” te pas en te onpas verwachten. Welnu, in de zomer vieren wij dat het geen winter is, leunen we achterover in onze strandstoel, denken we zo heel af en toe aan het seizoen dat achter ons ligt, blikken we nog nauwelijks vooruit en dat alles lurkend aan een cocktail. We zijn kortom niet vooruit te fikken. Een week of twee drie welteverstaan, want na de zomervakantie gaan ook wij weer gewoon aan het werk.

Summit_Travel_buiten_00d

Als fervente wintersportliefhebbers genieten wij zeker ook van het zomerzonnetje!

Summ(it)er work out

Al voordat het oude seizoen erop zit (eind april, begin mei) zijn we druk bezig met de voorbereiding van het nieuwe.Er moet namelijk een boel gebeuren om de vakanties op de lange latten gesmeerd te laten verlopen:

  • Contracten met accommodaties worden verlengd of ontbonden, afhankelijk van de goede of minder goede ervaringen.
  • We reizen af naar de Alpen om met eigen ogen te zien waar we onze gasten nu precies naartoe zullen gaan sturen, gaan op zoek naar aansprekende nieuwe slaapstulpjes, voegen nieuwe gebieden toe aan ons assortiment, verkennen dorpen tot op de centimeter en keren met een hoofd vol frisse Alpenlucht weer terug naar ons kantoor te Rotterdam.
  • Aan skivakanties hangen behalve een slaapplaats een hoop extra’s. Wij bieden onze arrangementen aan inclusief skipas, dus ook de contracten met de skipasmaatschappijen moeten geregeld. Gemak dient de mens, dus het organiseren van voordelige skihuur vooraf is een stukje service waar we ons ook in deze periode voor inspannen. Skilessen, in een groep of privé? Geen problemen, wij regelen het voor je.
  • Als alle afspraken eenmaal zwart op wit staan en ondertekend zijn wacht ons de schone taak om onze webwinkel te vullen met de nieuwe waar. We maken beschrijvingen en calculaties van de arrangementen, verbeteren onze website en het boekingssysteem, bedenken nieuwe producten (hierover binnenkort meer!) en een bijbehorend marketingplan.

Genieten

Ondertussen stromen de aanvragen voor de komende winter alweer binnen nog voordat deze online boekbaar zijn. Veel gasten willen geen risico nemen en boeken hun favoriete accommodatie bijna een jaar vooruit, zeker als het gaat om de vakantieperiodes.
Daarnaast kloppen al veel bedrijven bij ons aan die op zoek zijn naar een geschikt oord voor hun jaarlijkse wintersportweekend met het personeel. Wij nemen de organisatie ervan van a tot z uit handen, puzzelen tot in detail het volledige weekend bij elkaar, zodat het te zijner tijd vlekkeloos verloopt en onze gasten slechts een ding ‘moeten’: genieten.

Ook als het kwik in Nederland het waagt om tot 37 graden te stijgen, blijft het bij Summit Travel altijd winter. Winter muß sein!

(Maar vanavond gaat de BBQ aan.
En die cocktail, die doen we ook.)

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *